Jump to content



Αγορά soundbar LG


Recommended Posts

Εδώ κ μια εβδομάδα είμαι κάτοχος τηλεόρασης 4Κ LG και θα ήθελα να αγοράσω ένα soundbar για να γουστάρω και ήχο.. Θα έπαιρνα home cinema αλλά δεν βολεύει ο χώρος.. Θα ήθελα την βοήθεια σας αν κάποιος ξέρει από αυτά.. Τα λεφτά που διαθέτω είναι μέχρι 300€ 

Έγινε επεξεργασία από Darap21
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,

 

Λόγω του ότι έχεις τηλεόραση LG θα σου πρότεινα να πάρεις και soundbar LG. Η ασύρματη σύνδεση είναι "περισσότερο" plug-n-play. Βέβαια, καλύτερα να συνδεθείς με οπτική ίνα ανεξάρτητα το brand. 

 

Όσο αφορά τα soundbars, προσωπικά, οι επιλογές που βλέπω είναι 3.

 

1) Αναμένεις για το LG SJ5

Το συγκεκριμένο soundbar "έπαιξε" αυτές τις μέρες και κατά τη διάρκεια της Black Friday, σε τιμή περίπου 150€. Λόγω του ότι πλησιάζουν νέοι γύροι εκπτώσεων,  ίσως να περίμενα να δω που θα κινηθεί η αγορά. Σε γενικές γραμμές αρκετά τίμιο.

 

2) Πας για το LG SJ8

Κάνεις την υπέρβαση τώρα, και παίρνεις το LG SJ8 με Hi-Fi DAC. Αυτή τη στιγμή κοστίζει περίπου 399€.

 

3) Περιμένεις το κορυφαίο όλων LG SJ9

Αν ψάξεις στο Skroutz (και αφού πάθεις ένα "μικρό εγκεφαλικό") το SJ9 κοστίζει 1000€. ΑΛΛΑ, τις προηγούμενες ημέρες η τιμή κατέβηκε στα 499€. Παίζει να το ξαναδούμε σε αυτή την τιμή. Τι να πρωτογράψω για αυτό το soundbar. Ότι είναι 5.1.2 ; Ότι υποστηρίζει Dolby Atmos; Με την προυπόθεση ότι θα πέσει στα 500€ πάλι, δεν βρίσκεις καλύτερο soundbar σε αυτά τα χρήματα. 

Έγινε επεξεργασία από trib
Link to comment
Share on other sites

Το sj8 μπανησα κ γω...θα περιμένω για το sj9 μήπως κ πέσει.. Τώρα σύνδεσα από το logitech που έχω τα 2 μπροστινά με το sub και βολεύομαι έτσι.. Στο soundbar ο ήχος είναι στάνταρ η έχει ρυθμίσεις? 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.