Jump to content



Βραχυκυκλωμα σε 780ti


Recommended Posts

καλημερα παιδια ! εχω μια 780ti στην οποια επεσε πανω υγρο απο την υδροψυξη και βραχυκυκλωσε με αποτελεσμα ενας κοννεκτορας οπως τον βλεπετε. δεν εχω δοκιμασει να τη ξαναβαλω στο pc απο τοτε που βραχυκυκλωσε και σκεφτομουν να την παω σε καποιο ηλεκτρονικο ή να την παω για rma. της δινετε καθολου πιθανοτητες να φτιαχτει ? ποσα λεφτα πρεπει να δωσω για το rma? (εκτος εγγυησης). αποσο κοιταω στην υπολοιπη καρτα δεν εχει καποιο αλλο σημειο με σημαδια καμμενου ή φουσκωμενους πυκνωτες και το μονο σημειο μου μυριζει ειναι αυτο στον κοννεκτορα. η υπολοιπη καρτα ειναι αοσμη

26237140_185114785560041_939705813_o.jpg

26195158_185114815560038_186470676_o.jpg

Link to comment
Share on other sites

το rma δεν γινεται εκτος εγγυησης οποτε το ξεχνας...............

λογικα αμα πας σε εναν ηλεκτρονικο θα μπορει να σου αλλαξει το κονεκτορ αλλα ετσι οπως το βλεπω εγω μαλλον εχεις φαει την πλακετα(μαλλον μη βαρατε ετσι νομιζω)

αν την εχεις φαει τοτε bye bye gpu...............

ευχομαι να κανω λαθος........

αααααα και καλα κανεις και δεν την βαζεις στο pc.......................

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα νομίζω δεν είναι η πλακέτα, αλλά το αν πήγε ρεύμα εκεί που δεν έπρεπε και κάηκε κανένα τσιπάκι. Τώρα αν έχει κανένα κύκλωμα προστασίας η κάρτα, για τις περιπτώσεις που από ζημιά του τροφοδοτικού θα μπορούσε να πάνε λάθος ρεύματα σε αυτή την υποδοχή, μπορεί να μην έχει πάθει ζημιά.

Link to comment
Share on other sites

δεν νομιζω να πηγε γιατι δεν μου μυριζει τιποτα αλλο καμμενο στη πλακετα επισης ελπιζω αν οντως καηκε κανενα τσιπακι να ειναι καποιο απο αυτα που αλλαζονται

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.