Jump to content



Αγορα οθονης 5Κ αξιζει?


Recommended Posts

Φιλος στο εξωτερικο πουλαει την οθονη του μια LG 5K , σε καλη τιμη ,και αναρωτιεμαι αν αξιζει η αγορα της . ( τιμη που την δινει 750 ευρο ).Ειναι 27αρα και το μοντελο η Ultra Fina. Την θελω πιο πολυ για ταινιες και για επεξεργασια βιντεο.

Έγινε επεξεργασία από def
Link to comment
Share on other sites

Αυτο δεν το γνωριζω φιλε μου , απλα την πουλαει και επειδη το εψαξα λιγο με τις τιμες , πιστευω οτι την δινει σε καλη τιμη. Φυσικα αν αγοραστει θα σταλει απο εξω. Απλα εχει διαφορα απο την 4Κ?

Link to comment
Share on other sites

είναι μικρό το μέγεθος σε αυτές τις ίντσες για αυτή την ανάλυση .  δεν είναι εργονομικό . δεν γνωρίζω πόσο είναι το εργονομικό μέγεθος για 5 κ . δεν θα μπορείς να παίζεις και παιχνίδια.  

Έγινε επεξεργασία από iseeklife
Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου για παιχνιδια εχω αλλη , απλα αυτην την ηθελα για καμια ταινια , επεξεργασια βιντεο ( το πιο σημαντικο ) και κανενα fhotoshop.

Έγινε επεξεργασία από def
Link to comment
Share on other sites

Η παράγοντες για να πεις αν αξίζει είναι πολλοί, πόσο καλή είναι η όραση σου, για τι δουλειά μιλάμε στο editing ( αν κάθεσε πάρα πολλες ώρες μέσα στην ήμερα πχ ), πόσα κλιπ δουλεύεις σε κάθε επεξεργασία, αν έχεις και μια δεύτερη σαν βοηθητική.
Το ιδανικό setup για editing είναι 3 οθόνες αλλά και με 2 θα είσαι καλυμμένος αν δεν είσαι απαιτητικός.
 Για να καταλάβεις αυτή την στιγμή δουλεύω σε 40" 4Κ με 125% το μέγεθος των windows  και είμαι ικανοποιημένος είναι ξεκούραστα και παραγωγικά ( ξεπερνάω τις 10-12 ώρες σε editing την μέρα ) , χρειάζομαι μια ακόμα ποιο μικρή για να μοιράσω καλύτερα τα εργαλεία του Pr.
Η ανάλυση θα σου δώσει πολύ χώρο και λεπτομέρεια που δεν είχες πριν σε φωτογραφία ιδικά. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.