Jump to content



Ηχεία υπολογιστή 2.1


Recommended Posts

Μετά απο 4 ώρες που έπαιζαν τέρμα Heavy Metal τα ηχεία μου παρέδωσαν πνεύμα.:amen: Δεν έχω ιδέα τι ν'αγοράσω,αν έχει κάποιος πρόταση εκεί μεταξύ 60-80€ πάω να τα παραγγείλω.Προτιμώ αγορά απο Ελλάδα ή ευρωπαική ένωση.

Link to comment
Share on other sites

Αν και είναι λίγο πιο ακριβά από το budget σου, είμαι φοβερά ευχαριστημένος με τα Edifier R1700BT (τα είχα πάρει στα 108 ευρώ αλλά δυστυχώς βλέπω έχουν τσιμπίσει προς τα πάνω τώρα στα 125) και δε μπορώ παρά να σου τα προτείνω. Μπορεί να μην είναι 2.1 αλλά σκέτο 2, παρόλ' αυτά έχουν ρύθμιση για μπάσο και πρίμα στο πλάι, που προσωπικά με υπερκαλύπτει.Τα συγκεκριμένα έχουν και bluetooth,  δηλαδή χωρίς να ανοίξεις pc, παίζεις youtube ή spotify από το κινητό και ακούς στα ηχεία (με χαμηλότερη απόδοση από την απευθείας σύνδεση στο pc μεσω dac fiio e10k πάντως), ή τα συνδέεις και με την τηλεόραση (με καλώδιο ή ασύρματα μέσω bluetooth). Επειδή στο παρελθόν έχω δώσει πολύ περισσότερα λεφτά για ηχεία 5.1 της logitech και για BR home cinema της samsung και έκλεγα τα λεφτά μου, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως τα edifier είναι από τις πιο πετυχημένες αγορές που έχω κάνει και σίγουρα value for money!  Για την ιστορία, κι αφού ακούς heavy metal, να σου πω πως τα συγκεκριμένα έχουν παίξει πάνω από 100 φορές το chop suey των SOAD και άλλες τόσες το "where dragon's rule" των crimson glory και κάθε φορά ακούγονται ακόμα καλύτερα. :metal:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Και εγώ τα Edifier ρε γμτ ήθελα αλλά είναι εκτός budget και τελικά πήρα τα  Logitech Z533.Ισχύει το οτι πληρώνεις παίρνεις,θα δούμε αν αντέξουν τις μεταλιές.Πάντως οι γείτονες ηρέμησαν δυο μέρες και απο αύριο θα επανέλθουν στην κανονικότητα.:hehe:

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

On 2/13/2018 at 10:47 ΜΜ, το μέλος edward έγραψε:

Πάντως οι γείτονες ηρέμησαν δυο μέρες και απο αύριο θα επανέλθουν στην κανονικότητα.:hehe:

Εμένα είναι μεταλάς ο σπιτονοικοκύρης μου (μένει από πάνω), και δεν υπάρχουν τέτοια ζητήματα :hehe: 

 

Καλοδούλευτα. Τα edifier θα πρότεινα κι εγώ, αλλά πρόλαβες :) 

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Αν μπορούσα θα έπαιρνα τα S730.Εκτός του οτι είναι πέρα απ'το budget μου θα πήγαιναν χαμένα σ'ενα δωμάτιο 15τμ.Έβαλα τα logitech και νομίζεις οτι είσαι σε συναυλία.Ακόμα κι αυτά δλδ είναι overkill για το χώρο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.