Jump to content



Περίεργη συμπεριφορά εκτυπωτή


Recommended Posts

Καλησπερα!

 

Εχω ένα πολυμηχάνημα (Lexmark MX310dn) το οποίο το έχω σαν δικτυακή συσκευή. Το είχα σετάρει και δούλευε κανονικά, μέχρι που έκανα format στο laptop (Windows 10) και εκτοτε αντιμετωπίζω προβληματα με τη δικτυακή εκτύπωση του μηχανήματος. Όταν στέλνω μια εκτύπωση δεν εκτυπώνει, παρά μόνο αν κάνω επανεκκίνηση στον υπολογιστή και κάνω πάλι login. Αν τον συνδέσω με USB λειτουργεί κανονικά.

 

Έχω προσπαθήσει να εγκαταστήσω τους drivers και αυτόματα απο τον wizard των windows αλλά και χειροκίνητα, κατεβάζοντας τον driver απο το site της Lexmark, αλλα τιποτα.

 

Έχει κανείς καμια ιδέα?

 

Ευχαριστω.

Έγινε επεξεργασία από ronin13
Link to comment
Share on other sites

Στους δικτυακούς εκτυπωτές καλύτερα είναι νομίζω να έχουμε σταθερή ip. Μετά, στην εγκατάσταση βάζουμε τα windows να ψάξουν δικτυακό εκτυπωτή, αν τον βρουν όλα καλά, αν τον βρουν και δεν έχουν driver τον κατεβάζουμε, αν δεν τον βρουν καθόλου βάζουμε με το χέρι την ip και στην συνέχεια τον οδηγό του.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εχει την ιδια συμπεριφορα σε ολους τους υπολογιστες του σπιτιου.

 

Φαινεται συνεχως offline, σε ολους τους υπολογιστες, ενω ειναι κανονικα αναμμενος και συνδεδεμενος με καλωδιο ethernet στο router.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.