Jump to content



Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα το λάπτοπ μου έβγαλε πρόβλημα κατά την εκκίνηση και δεν μου άνοιγε,έτσι και εγώ είπα να το κάνω ένα φορμάτ μιας και έχω καιρό να το κάνω.
Όλα καλά στην αρχή δέχτηκε το usb και όταν τελείωσε το setup κάνει μόνο του restart(όπως πρέπει κανονικά να γίνει)και αντί να ξεκινήσει κανονικά με βγάζει εδώ και δεν προχωράει πουθενά.
τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση;

28872244_10204146963270190_3905301805340295168_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και καλώς ήρθες :)

Να φανταστώ πως το γύρισες σε 1st boot device να είναι ο HDD έτσι; Όχι ότι θα έπαιζε κανένα ρόλο, just for the sake of it. 

Αυτό είναι το boot menu που συνήθως βγαίνει όταν πατάς κάποιο "F" πλήκτρο (πχ F9 ή F11 ή ακόμη και F1, ανάλογα το laptop).

Αν διαλέξεις το πρώτο (που είναι ο σκληρός σου δίσκος) , δεν ξεκινάει; 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα καλώς σας βρήκα [emoji6]
Ότι και να βάλω για 1st boot με ανοίγει εδώ.
Δοκίμασες να επιλέξεις όμως την πρώτη επιλογή και δεν κάνει κάτι; Εφόσον λες ότι η εγκατάσταση έγινε κανονικά τότε θα πρέπει να εκκινεί το σύστημα έστω κι έτσι.

Σε παλαιότερο σύστημα που με πετούσε στο boot menu ήταν επειδή δεν αναγνώριζε το usb και ήθελε ντε και καλά dvd με windows.
Σε εσένα και ενώ όλα είναι κομπλέ τι συμβαίνει; Φαντάζομαι πως αφαίρεσες το usb από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και σε πετάει στο παραπάνω μενού ..!

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.