Jump to content



Πρόβλημα σε AIO υδρόψυξη


konstantinakis

Recommended Posts

Έχω μια υδρόψυξη Zalman Reserator 3 Max πάνω σε έναν ταπεινό i3 6100. Όλα δούλευαν καλώς για μήνες μέχρι που κάποια στιγμή,  ενώ δεν έκανα τίποτα απαιτητικό στο pc, άκουσα τους ανεμιστήρες να ανεβάζουν στροφές και τις θερμοκρασίες να βαράνε κόκκινο. Άνοιξα το κουτί να δω μήπως υπάρχει διαρροή αλλά δεν είδα τίποτα το ανησυχητικό. Αφού δεν έβρισκα κάποιο πρόβλημα αποφάσισα να βγάλω την ψύκτρα και να την επανεγκαταστήσω.  Οι θερμοκρασίες παρέμειναν στον θεό, οπότε την ξαναέβγαλα και είδα ότι δεν είχε πατήσει καλά η ψύκτρα και ότι η πάστα στην μία πλευρά δεν είχε πατηθεί. Αυτή την διαδικασία την έκανα καμιά δυο φορές ακόμα χωρίς τελικά να καταφέρω να έχω τις αρχικές θερμοκρασίες και με την cpu να ανεβάζει θερμοκρασίες όταν π.χ. ανοίγω τον browser. 

Γιατί ξαφνικά και μετά από 15+ μήνες σταμάτησε να πατάει καλά η ψύκτρα? Είναι δυνατόν να είναι αυτό το πρόβλημα ή υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει?

Link to comment
Share on other sites

Έκανα ακόμα μία τοποθέτηση και τώρα που ξανακοίταξα βλέπω πως ενώ η μία σωλήνα θερμαίνεται το ψυγείο δεν ζεσταίνεται.. Σταμάτησα τον ανεμιστήρα να δω μήπως και ανεβάσει θερμοκρασία αλλά τίποτα..

Αν το υγρό δεν κινούταν δεν θα έπρεπε να μην είναι ζεστός ο ένας σωλήνας? 

Link to comment
Share on other sites

@konstantinakis το ίδιο πρέπει νανε ή και να μην ήτανε μετά απο λίγη ώρα το ίδιο θα είναι.....πρέπει να την βγάλεις και να αποσυνδεσεις εναν σωλήνα να δεις τι γινεται με την κυκλοφορία του υγρού......εγγύηση δεν?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.