nikos1982 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2018 καλησπερα. ειμαι κατοχος αυτης της αρχαιας μητρικης και ειμαι σε αναζητηση ddr3 ραμ που ειναι συμβατη με την μητρικη. εχει πανω τωρα 2 γιγα ddr3 kvr1333d3n9 οσο και να εχω ψαξει δεν βρισκω πουθενα τον ιδιο ακριβως τυπο ραμ τον 4ρων που ψαχνω να κανω μια αναβαθμησουλα. ξερει κανεις πιες αλλες ραμ ειναι συμβατες με αυτο το chipset ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed Ιούνιος 24, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2018 Στο ebay θα βρείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos1982 Ιούνιος 24, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2018 δεν ειμαι τοσο έμπυρος με αγωρες απο ebay κτλ οποτε το αποφευγω. ξερω οτι μπορει να παρει και καποιες corsair και crucial αλλα δεν ξερω το κωδικο για να ψαξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιούνιος 24, 2018 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2018 (edited) Δεν είμαι εντελώς σίγουρος, αλλά και να ήμουν, δεν θα μπορούσα να σε πείσω. Επομένως, προτείνω το εξής: Πάρε αυτήν εδώ τη μνήμη και βάλτη να παίξει μαζί με την υπάρχουσα kingston. Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα είναι συμβατές. Αν σε δυσκολεύει η ιδέα του μεταχειρισμένου, πάρε την καινούργια, σιγά τη διαφορά, 7€ είναι. Αν είναι συμβατές, τέλος πάντων, αν παίζει η corsair έστω και μόνη της, βάλε στην άκρη την Kingston - ή πούλησέ την, και πάρε και αυτήν, να έχεις 6GB. Ούτως ή άλλως, θα έχεις ζημιωθεί 16€, αλλά στη δεύτερη περίπτωση θα έχει γίνει η δουλειά σου. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 24, 2018 από Oric Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos1982 Ιούνιος 24, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2018 θα δω αν θα βρω καποια μτχ στα 20 ευρω και θα δοκιμασο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos1982 Ιούνιος 26, 2018 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2018 τελικα βρικα απο cosmodata μια της micro και ολα πηγαν καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts