Jump to content

Speed

Members
  • Posts

    47
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Speed

  • Γενέθλια 21/10/1973

Πρόσφατοι Επισκέπτες

961 Εμφανίσεις προφίλ

Speed's Achievements

  1. Speed

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Καλές γιορτές!!! e-mail εστάλη.
  2. Εδώ ισχύει και το ότι οι περισσότεροι άνθρωποι, αγοράζουν κάτι ακριβό μόνο και μόνο για να "μπουν" στο μάτι ανθρώπων που δεν γουστάρουν. Θα αναστενάξουν οι πιστωτικές κάποιων, δίνοντας 2400,00€ για μία κάρτα γραφικών, με εξόφληση σε 48 δόσεις. Δικαίωμα του καθενός βεβαίως, αλλά το να μπεις στην διαδικασία να δαπανήσεις ένα τόσο εξωφρενικό ποσό για μία κάρτα γραφικών, όντως δίνεις το δικαίωμα στις εταιρείες να σου τον πιάνουν κανονικά. Οι πωλήσεις των υπολογιστών δεν σημείωσαν καμία πτώση, τουναντίον μάλιστα, σημείωσαν αύξηση της τάξεως του 17% συμπεριλαμβανομένων των desktops, notebooks και tablets. Μένει να δούμε όταν θα τελειώσει η ιστορία (όποτε) με την πανδημία, το που θα βρεθούν γενικώς όλα τα εξαρτήματα των υπολογιστών.
  3. Speed

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2018

    Καλές γιορτές!!!
  4. Speed

    User Benchmark

    Οι μνήμες είναι στα 3000Mhz. Θέμα θερμοκρασίαςδεν νομίζω να υφίσταται. Σε χαλαρή κατάσταση με απλό σερφάρισμα αυτή την στιγμή μου δίνει αυτό:
  5. Speed

    User Benchmark

    Δεν κολλάω τόσο στους σκληρούς δίσκους. Ο WD Black είναι απλά ταινιοθήκη και αγοράστηκε γιατί είναι σε πολύ καλή τιμή. Ο SSD απλά έχει τα Windows. Ο Seagate έχει τον μεγαλύτερο φόρτο εργασιών. Μου κάνει εντύπωση που δεν διαβάζει ούτε τις μνήμες. Ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών γιατί είναι "κάτω από τις προσδοκίες" αναρωτιέμαι.
  6. Κατέβασα από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα ένα προγραμματάκι που σου δίνει και το έτρεξα. Είναι η πρώτη φορά που τρέχω κάποιο πρόγραμμα για να μετρήσει της επιδόσεις του υπολογιστή μου και απο ότι κατάλαβα κάτι δεν του άρεσε. Αν φαίνεται από το παρακάτω link το τι έδειξε η μέτρηση, ελπίζω να μου δώσετε κάποια συμβουλή για το τι πρέπει να αλλάξω και προτάσεις. https://www.userbenchmark.com/UserRun/12019027 Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Speed

    "RTX 20x0 & 16x0" Turing architecture

    Γι' αυτό ποτέ δεν αγοράζουμε κάτι με το που κυκλοφορεί. https://www.tomshardware.co.uk/rtx-2080-ti-gpu-defects-launch,news-59360.html
  8. Speed

    PS 4 slim 5.1 sound

    Κάνει δουλειά και πολύ καλή μάλιστα.
  9. Speed

    PS5 σε ένα χρόνο από σήμερα;

    https://gearnuke.com/sony-planning-backward-compatibility-for-ps5-rumor/
  10. Speed

    Η Cooler Master ανακοίνωσε το νέο Cosmos C700M

    Απλά υπέροχο!!!
  11. Speed

    "RTX 20x0 & 16x0" Turing architecture

    Ας δούμε κάποια στιγμή το benchmark και θα φανεί αν πουλάνε όντως μεταξωτές κορδέλες ή φύκια. Το κυριότερο δε, πόσοι τίτλοι άραγε θα υποστηρίζουν αυτές τις τεχνολογίες;
  12. Καλησπέρα. Θέλω να συνδέσω την κονσόλα με το Logitech Z906. Το συγκεκριμένο προϊόν θα κάνει δουλειά ή έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο; Η τηλεόραση είναι 10ετιας οπότε μην εστιάζεται καθόλου εκεί. https://m.ebay.com/itm/1080P-HDMI-To-HDMI-Audio-Splitter-Optical-SPDIF-RCA-Analog-Extractor-Converter/273425741353?hash=item3fa971b629:g:~kgAAOSwyGhbhKm6
  13. Speed

    Πρόβλημα με streaming

    Ποιό κανάλι θέλεις να δεις, Browser, συσκευή, λειτουργικό.
  14. Speed

    Δείξτε το κουτί σας...

    Επάνω το πριν. Κάτω το μετά.
  15. Speed

    ASUS P5G41T-M LX2/GB/LPT (RAM)

    Στο ebay θα βρείς.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.