Jump to content



LeEco X526. Ναι, όχι, από Κίνα ή εναλλακτικές από Ελλάδα;


yanni

Recommended Posts

Μιας και το iNew L3 αποφάσισε ξαφνικά να αρχίσει τα προβλήματα, μάλλον πάμε για νέο κινητό. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα ιδιαίτερα όσον αφορά τα μοντέλα της αγοράς, μιας και κόλλησα στο LeTV Le 2 X526 το οποίο στα 80€ δεν φαίνεται να έχει ανταγωνισμό, όσον αφορά το hardware. Το ότι έχει παλαιότερο Android δεν με πολύ απασχολεί εδώ που τα λέμε. Πιο πολύ με ενοχλεί που δεν έχει LED για ειδοποιήσεις και το ότι έχει σχετικά μικρή μπαταρία. Αλλά δεν με ενοχλεί αν δεν βγάζει 18-24 ώρες. Δεν ξέρω επίσης σε τι φάση είναι η LeEco, δεδομένου ότι παλαιότερα γράφαμε ότι πάει για φούντο.

 

Τέλος πάντων για να μην αρχίσω να γράφω ολόκληρη έκθεση, όπως κάνω μερικές φορές στα νέα, πάμε κατευθείαν σε ερωτήσεις.

 

Θα το προτείνατε αυτό το κινητό ή έχετε διαβάσει κάπου άσχημα πράγματα για αυτό;

 

Εφόσον γίνει αγορά, θα προτείνατε κάποιο συγκεκριμένο Κινεζικό κατάστημα; Gearbest με Belgium ή priority line; Είναι καλύτερο αυτή τη περίοδο το priority του Bandgood, το οποίο επίσης το έχει σε παρόμοια τιμή; LeEco LeTV Le 2 X526. Δεν ψάχνω την 100% εγγυημένη λύση αποφυγής τελωνείου, μιας και ίσως δεν υπάρχει πλέον, απλά το ποια θεωρείται καλύτερη επιλογή αυτή την περίοδο.

 

Κάποιο άλλο κατάστημα ίσως, που το έχει και το εμπιστεύεστε; Κάποιο που το έχει σε Ευρωπαϊκή αποθήκη χωρίς να ξεφεύγει η τιμή; Στο Skroutz π.χ. παίζει με διπλάσια, μάλλον ψιλό ξεχασμένη, τιμή.

 

Και βέβαια, υπάρχουν εναλλακτικές από Ελλάδα, εννοώ άλλες συσκευές; όσον αφορά αυτό, να πω ότι το iNew είχε πολύ καλή 720p 5'' οθόνη IPS, quad Mediatek, 4G, 2GB μνήμη, 16GB αποθηκευτικό χώρο και κάμερα με αισθητήρα Sony. Υπάρχουν αρκετές επιλογές Ελλάδα με τιμές που να μην ξεπερνάνε τα 100-120€, αλλά επιθυμώ κάτι που να είναι σαφώς καλύτερο(στα specs) του iNew, αν είναι δυνατόν σε πάνω από 1-2 τομείς. Μου προτάθηκε π.χ. το Meizu M6 για να δώσω ένα παράδειγμα, το οποίο όμως παρόλο τον οκταπύρηνο έχει παρόμοιες επιδόσεις με το iNew και μάλλον χειρότερη κάμερα.

Link to comment
Share on other sites

δεν θα πω πολλα για το συγκεκριμενο κινητο αλλα μιας και εχω το leeco pro3 x722 δεν θα ξαναπαιρνα την συγκεκριμενη μαρκα λογω :

 1) δεν εχει κλασικο usb

 2) δεν εχει θυρα ακουστικων...

ειναι λιγο μανουρα να εισαι στο δρομο και για να ακουσεις μουσικη να πρεπει να ψαχνεις ανταπτορες και ιστοριες....

δηλαδη ειναι αρνητικος λογω ευκολιας οχι λογω προβληματων κινητου.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.