Jump to content



Asus Rog Strix XG32VQ vs Samsung LC32HG70Q


Recommended Posts

Καλησπερα!

Με ενδιαφερει να αγορασω μια απο τις 2 οθονες και θα ηθελα την αποψη σας.

Η asus ειναι απο μαγαζια σκρουτζ στο 600αρι (κατοπιν παραγγελιας) και η samsung απο μαγαζι στο amazon.de αλλα για να ερθει Ελλαδα, πρεπει να μου την στειλει εκτος αμαζον γιατι ζητανε 70ευρω μεταφορικα (συνολο 600 βγαινει και αυτη). Το μαγαζι εχει πολλες αξιολογησεις και πολυ καλο feedback αλλα δεν υπαρχει τιποτα το "δεσμευτικο" παρα μονο συνομιλιες με email και καταθεση απο τραπεζα. 

Ευχαριστω για την βοηθεια!

Έγινε επεξεργασία από P70
Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν πολλοί καταλληλότεροι απο εμένα να σου μιλήσουν για τις οθόνες...(Ποια είναι πιο καλή)
Εγω θα σου πω το εξής.
ΜΗΝ παρείς οθόνη απο ΚΑΝΕΝΑ μαγαζί(φυσικό-ηλεκτρονικό) εαν δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω την οθόνη ΕΙΤΕ σε περίπτωση που δεν σου αρέσει είτε σε περίπτωση που έχει καμμένο pixel η whatever και δεν στο αλλάζουν.Η λες αλλάξτε την γιατί έχιε καμμένο pixel η αν δεν το κάνουν αυτό τους λές επιστροφή γιατι δεν μου αρέσει.
Αν πας σητν περίπτωση του amazon δεν θα κοιτούσα να γλιτώσω τα 70euro στα 600euro διότι οθόνη ΕΙΔΙΚΑ για την μεταφορά της και αν σκεφτείς οτι εκτός amazon δεν υπάρχει περίπτωση να στην πάρει πίσω(αν θέλει και μπορει το κατάστημα θα το κάνει αλλα το αφήνεις πάνω στην καλοσύνη του πωλητή-manager.)
Η θα έπερνα λοιπόν απο skroutz την ASUS με την ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ οτι θα μπορείς να την γυρίσεις πίσω...!Τωρα αν αυτό το 70άρι είναι κάτι το οποίο ΔΕΝ μπορείς να δώσεις για την samsung ωστε να την αγοράσει "κανονικά" απο amazon τότε εγω βλέπω επιλογή μόνο στην Asus.
Απο εδώ και πέρα μόνο να δούμε εαν μπορείς να δώσεις αυτα τα 70euro(η την βρείς κάπου αλλου με 600euro στην πόρτα σου) και εαν μπορείς τότε να σου πούνε τα παιδιά ποια είναι καλύτερη επιλογή.


Κατι ΠΟΛΥ σημαντικό για να σου πούνε ποια οθόνη να διαλέξεις είναι να δώσεις και στοιχεία για την χρήση της.
Θα είναι ΜΟΝΟ gaming?Τι game?
Browsing?
ταινίες?
Office?
(Δώσε ποσοστά αν χρήσης αν μπορείς)
Απόσταση Θέασης.
GPU-CPU της υπογραφής?

Έγινε επεξεργασία από Staxtis
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.