Jump to content



hardware acceleration σκέψεις απενεργοποίησης . Γνώμες.


Recommended Posts

καλησπέρα στην παρέα. έχω τον 1920χ και κάρτα την 390χ . κάποιες φορές όταν χρείαζεται να παρακολούθήσω ταυτόχρονα δύο βίντεο η κάρτα κολλάει γιατι το video decode λόγω του acceleration  πηγαίνει στο 100 /100 . κάποιες φορές όμως στον ίδιο browser το καινούργιο ταμπ δεν το βάζει για hardware acceleration και έτσι μπορώ να δω δύο χωρίς να κολλάει . 

τι λέτε να κάνω? να απενεργοποίησω το hardware acceleration και να πηγαίνουν όλα στο επεξεργαστή και στο 3d της κάρτας ? σε λίγο καιρό που θα κάνω αναβαθμιση στην κάρτα και πάρω μάλλον καμία 1180 ισως το επανενεργοποιήσω μόλις δώ ότι έχει decode καλύτερο η  καρτα. μάλλον έχει 4κ  ενώ η τωρινή μου έχει 1080 .  

Link to comment
Share on other sites

το decode της κάρτας πρέπει να είναι σαν το αυτό της παλιάς μου της 7850 . στην μια οθόνη βλέπω σε ταμπ του chrome στρεαμινγ βίντεο από το twitch 1920 χ 1080 χ 60 που πιάνει το 80 /100 του decode και στην άλλη βλέπω ένα ρεπλαυ από το youtube και αυτό 1920 χ 1080 . μερικές φορές το δεύτερο ταμπ δεν το πιάνει στο βίντεο decode και δεν έχει πρόβλημα . τα βλέπω και τα δύο καλά. αλλα τις περισσότερες φορές κολλάει .

όταν βλέπω βίντεο απο youtube μόνο του χωρίς το twitch ανοιχτό η κάρτα δουλεύει στο 3d κομμάτι και πάει νομίζω στο 15/100 . 

στο επεξεργαστή έχω δοκιμάσει με πρόγραμμα  χωρις hardware acceleration μέχρι και 8κ βίντεο και τον πάει μέχρι 35 /100 χρήση  . όχι στο youtube γιατί δεν φτάνει η σύνδεση μου . 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.