Jump to content

xristaras12

Premium Members
  • Posts

    165
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by xristaras12

  1. αναβαθμιση με κανεναν ι5-6ΧΧΧ η ι7 6ΧΧΧ ούτε λόγος; ασχέτως Β150 μητρικής.
  2. xristaras12

    Αλλαγή τροφοδοτικού σε laptop

    αν το βύσμα τους είναι ίδιο 99.99% δεν θα έχεις πρόβλημα ίσα ίσα που θα δουλεύει πιο ξεκούραστα το νεο τροφοδοτικό.
  3. τι βίντεο βάζεις και βλεπεις (αναλυση) και δεν αντέχει η 390Χ; 2 4Κ απο youtube;
  4. xristaras12

    Dell Latitude E7240 - CPU αργός;

    Υπάρχει περίπτωση να ειναι πρόβλημα τροφοδοτικού. Δες αν στο bios ειναι ενεργοποιημένο το adapter warnings. Κατέβασε το throttlestop να δεις αν δουλευει κανονικά ο επεξεργαστής μετά. Εξηγώ: Αν έχει θέμα το τροφοδοτικό (η η επαφή)και δεν το αναγνωρίζει ως αυθεντικό, ενεργοποιεί το overheat protection για να μην τραβάει πολύ ρεύμα. Είχα θέμα και εγώ με το δικό μου και είχε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά, με την διαφορά οτι μου πετούσε μήνυμα και στο λειτουργικό αν έβγαζα και εβαζα παλι το τροφοδοτικο.
  5. εννοείς οτι αφαίρεσες Platter; και να υπήρχε τρόπος να το διαβάσεις, αφού το ανοιξες σε χώρο που περιέχει σωματίδια (σκόνη κλπ) πάνε. Φαντάζομαι το επιασες με τα χέρια σου επίσης οπότε έχεις "λερώσει" την επιφάνεια με λίπος/λάδι απο το δάχτυλο. Το να ανοιξεις εναν δισκο και να κάνεις αυτά που θες δεν ειναι ευκολη διαδικασία, τις περισσότερες φορές υπάρχει ολοκληρο κύκλωμα στο οποιο αποθηκεύονται πληροφορίες για το που βρίσκονται δεδομένα και για να γίνει πχ μετακίνηση πλατώ απο τον εναν δισκο στον αλλο χρειάζεται να μεταφερθεί και το αντιστοιχο τσιπ ΑΛΛΑ πολλές φορές ΚΑΙ οι κεφαλές.
  6. xristaras12

    Windows 10 1803 και Hard Disk Sentinel.

    λοιπόν όπως σωστά βρήκατε, το έχει διορθώσει στην επόμενη εκδοση, εδώ η απάντηση
  7. xristaras12

    Windows 10 1803 και Hard Disk Sentinel.

    μιας και εδώ που βρίσκομαι (και θα βρίσκομαι για ολο το 18 δεν έχω υπολογιστή με 10αρια αλλα μονο το λαπτοπ) θα στείλω ενα bug report στον dev να δω τι θα πει. Λογικά μέχρι το βράδυ θα έχει φύγει απο μένα.
  8. xristaras12

    Windows 10 1803 και Hard Disk Sentinel.

    στον φιλο πάντως πριν λίγο πέρασα τον amd chipset driver και πλεον λεει 100% και οτι ολα ειναι οκ.
  9. xristaras12

    Windows 10 1803 και Hard Disk Sentinel.

    μιας και ασχολούμαι με την ελληνική του μετάφραση εδω και καιρό, πιθανότατα κάποιο bug είναι με τα 10αρια και το πρόγραμμα. Το είδα και εγώ χτες σε φίλο που πέρασε απο κλώνο τα 10αρια του σε εναν 860 εβο και λεω να δεις επειδή ειναι AMD το σύστημα δεν είχα βάλει τον AMD Chipset driver και είχε μείνει με τον generic της MS. Αν απαντήσουν θετικά και άλλοι επι του θέματος, στείλτε ενα bug report με μέιλ στον ανθρωπο να το δει( ναι 1 το φτιάχνει μόνος του) ίσως σε κάποια απο τις beta να εχει φτιαχτεί, γενικότερα καθυστερουν λιγάκι οι stable εκδόσεις.
  10. xristaras12

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2017

    Παρέλαβα και εγώ σημερα , ευχαριστώ για το δώρο
  11. μέσω hdmi (και νομίζω μεσω DisplayPort) σίγουρα. Στα μόνιτορ που έχουν ΜΟΝΟ HDMI και DVI η AMD έχει ενεργοποιήσει το Freesync Over HDMI οπότε 100% ενεργοποιείται. ( Δες το σύστημα της υπογραφής, παίζω κανονικά στα 75ΗΖ). κρατάω μικρό καλάθι σε μεγαλύτερα refresh rates καθώς υπάρχουν και οι περιορισμοί του HDMI για τα HZ ( σιγουρα θα θες 1.4Β και ανω αν δεν κανω λαθος) μέσω DVI δουλεύει στα βασικά ΗΖ(60)
  12. ουσιαστικά μόνο το tearing βλέπεις, το πάνελ (εφόσον ενεργοποιήσεις απο το μόνιτορ το freesync) θα λειτουργήσει στα μέγιστα καρέ( ελπίζω να μην κάνω μεγάλο λάθος) αλλιώς είναι το τυπικό 60αρι πάνελ.
  13. xristaras12

    Εξωτερικος δισκος για Gaming

    99% θα δούλευε αν δεν ηταν εγκατεστημένο στον C αλλά στον D πχ. εβαζες τον νεο δίσκο(Ε) έκανες αντιγραφή τα αρχεία του παιχνιδιού και μετά έκανες αλλαγή γράμματος του Ε σε D. παλιότερα που έψαχνα κάτι αντίστοιχο αλλα τελικά έκανα κάτι άλλο είχα βρει το παρακάτω Δεν έχει σημασία. αυτό που περιγράφει και φυσικά φαντάζομαι δεν λειτουργεί μόνο για το Origin. Για νόμιμα παιχνίδια που υπάρχουν πχ στο steam, με μια αλλαγή φακέλου και μετακίνηση των δεδομένων εκει πέρα πιθανότατα δεν θα έχεις πρόβλημα( λογικά θα κάνει verification το παιχνίδι και θα μπορείς να παίξεις κανονικά)
  14. xristaras12

    Corsair H100i v2 υψηλές θερμοκρασίες

    σιγά που θα κάτσουν να την δουν κιόλας.. με το που την λάβουν πάει για ανακύκλωση!
  15. Το μηχανικό πληκτρολόγιο του τίτλου σε αυτή την τιμή http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0946-thor-300-mechanical-white-backlight-red-outemu-switch-p-PER.573746 Για όποιον θέλει ενα φτηνό μηχανικό με outemu διακόπτες (αντιγραφή του CK104 εν μέρει).
  16. βάλε τη μια μόνο πάνω και έχε την άλλη για εφεδρική
  17. εδώ και αρκετούς μήνες το mining έχει αδειάσει την αγορά απο κάρτες γραφικών, η ζήτηση έχει ανέβει, το ίδιο και οι τιμές. Δυστυχώς δεν θα βρεις αυτό που ζητάς (τουλάχιστον σε λογικές τιμές) χωρίς να κάνεις κάποια παραγγελία μιας και σχεδόν κανένα κατάστημα δεν έχει stock.
  18. xristaras12

    Μνημες RAM

    και πολλά αν τα χρειάζεσαι και γρήγορες μνήμες. ιδιαίτερα στη νεα γενιά απο 2400 σε 3200 βλέπεις μεγάλες διαφορές.
  19. xristaras12

    Μνημες RAM

    οι υψηλότερα χρονισμένες ραμ θα πέσουν στην συχνότητα των χαμηλών για να μπορούν να λειτουργήσουν όλες μαζί. Απο εκει και πέρα, θα πρέπει και η τάση στην οποία λειτουργούν να είναι η ίδια σε όλες.
  20. xristaras12

    Audio onboard error

    Δεν χρειάζεται να βάζεις νεότερους κάθε φορά. πέρνα αυτον που δίνει η μητρική στο site και θα είσαι οκ. Το πιθανότερο είναι οτι η έξοδος ήχου γυρνάει στο hdmi της κάρτας γραφικών σου.
  21. xristaras12

    Audio onboard error

    Η μητρική καλύπτεται απο 3ετή εγγύηση. Πέρα απο αυτό όμως, δεν την βλέπω σε κανένα κατάστημα (λογικό μιας και το ΑΜ3+ πέθανε) οπότε σε περίπτωση εγγύησης πιθανότατα να σου κόψουν πιστωτικό η να πρέπει να κάνεις υποβιβασμό σε μητρική.
  22. xristaras12

    Corsair H100i v2 υψηλές θερμοκρασίες

    ίδιες στροφές έχω και εγώ. Πάντοτε έβλεπες τέτοιες τιμές με την παλιά; ίσως λόγω μειωμένου ψυκτικού υγρού να στρόφαρε παραπάνω (έκανε βόλτα και τον αέρα μαζί)
  23. xristaras12

    χαμηλη αναλυση στο uefi-bios

    να το πάμε διαφορετικά, τι δουλειά έχει ο οποιοσδήποτε driver στο bios Πριν καν φορτωθεί το οποιοδήποτε λειτουργικό.
  24. xristaras12

    χαμηλη αναλυση στο uefi-bios

    μιλάει για bios ποιος driver να φορτώθει εκει περα...
  25. xristaras12

    Audio onboard error

    η μητρική είναι εντός εγγύησης οπότε μιλάς με το κατάστημα αγοράς για αντικατάστασή της. Πιθανότατα έχει καεί ο HD audio controller. VIA drivers κακώς κατέβασες, μιας και έχει άλλο τσιπ ήχου η μητρική ελπιζω μόνο να μην ηταν για αναβάθμιση το σύστημα και αγόρασες εν έτη 2017 FX cpu (αλλα μονο νεα μητρική)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.