johnnak Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2018 Καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε και να μου πειτε τι συμβαινε με τον υπολογιστη μου. η φαση ειναι οτι οταν παιζω παιχνδια crasharei βγαζει αλλοτε full screen μπλε χρωμα ή κοκκινο ή λευκο,και με τα λεει no signal παταω το κουμπακι του restart απο τον πυργο και φτιαχνει,σημερα δεν εφτιαξε..και ετσι τον εκλεισα και τον ανοιξα παλι μετα απο 2-3 λεπτα και ανοιξε κανονικα..νομιζω φταιει η καρτα τι λετε? και αν ναι τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Οκτώβριος 10, 2018 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2018 Για αρχή γράψε τα κομμάτια του υπολογιστή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnak Οκτώβριος 10, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnak Οκτώβριος 10, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2018 τωρα ας πουμε το pc μου πρωτη φορα το κανει,εκανε restart μονο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Οκτώβριος 10, 2018 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2018 πριν 20 λεπτά, το μέλος johnnak έγραψε: τωρα ας πουμε το pc μου πρωτη φορα το κανει,εκανε restart μονο του Πρέπει να δεις τις θερμοκρασίες όταν παίζεις, γιατί σε idle μια χαρά φαίνονται. Μπορεί να κάνει restart επειδή ο επεξεργαστής πχ ανεβάζει θερμοκρασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 11, 2018 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 κανε στρες τεστ και στην καρτα και στον επεξεργαστη - ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ- και παρακολουθησε τις θερμοκρασιες. αν ξεπερνανε τα ορια, φυσικο ειναι να κρασαρει το πισι και να κλεινει. αν δεν τα ξεπερνανε και παλι κρασαρει, δοκιμασε αλλους Drivers στην καρτα γραφικων, αλλα με clean install. ΔΛΔ.. απεγκατασταση των υπαρχοντων- restart- καθαρισμο με DDU - restart- install drivers...!! και μετα βλεπουμε........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts