Jump to content



Προτεινετε UPS PSU CASE αθορυβα για καινουργιο PC..


s33k3rgr

Recommended Posts

Ή αν θες κάτι ενδιάμεσο κοίτα κάτι σε Chieftec. Για τροφοδοτικό κάτι σε Tagan ή Enermax επειδή το OCZ μάλλον σου πέφτει λίγο ακριβό απ'ό,τι κατάλαβα... Βασικά, τροφοδοτικό το καταλαβαίνω. Αλλά τι ενοείς λέγοντας αθόρυβο κουτί και UPS; Τουλάχιστον στην κατηγορία που κατάλαβα οτι κοιτάς δεν θα δεις μεγάλες διαφορές...

Link to comment
Share on other sites

εγώ απο το HEROICHI είμαι μια χαρά ευχαριστιμένος !#!#Stacker δεν ειναι αλλα δεν πειράζει!έχει δυο 12cm fans!έχει κ φιλτρο αέρα για τον μπροστα ανεμιστήρα που το βγαζεις κ τον καθαρίζεις!είναι με ράγες τα drives και τους HDD σου και το floppy ta βάζεις συρταροτά και βγαίνουν εύκολα !:) δεν ξέρω πόσο κάνει τώρα αλλά εγω το είχα πάρει μαύρο 41 ευρώ απο την ΓΡΑΜΜΗ computers !τροφοδοτικό το TAGAN 480 W έχω κ εκεί ευχαριστιμένος είμαι !αλλά αμα θές κατι παραπάνω κ σε watt k σε ομορφιά OCZ modstream 520 :) πολύ καλό!#στα 126 ευρώ !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.