Jump to content



vmware αναβάθμιση


Recommended Posts

Καλησπέρα.

 

Έχω εγκετεστημένο σε windows 7 το vmware 8. Έχω κατεβάσει και θέλω να εγκαταστήσω vmware 15.
Στην vm 8 έχω φτιάξει ένα μόνο machine. Αυτό που σκέφτομαι να κάνω είναι να απεγκαταστήσω την 8, και να εγκαταστήσω την 15.

 

Νομίζω η σωστή διαδικασία είναι:

 

a. να πάρω backup το machine (εάν έχει backup το πρόγραμμα - αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να τσεκάρω)

b. Να κάνω uninstall το 8

c. Να εγκαταστήσω το 15

d. Να κάνω restore το machine που θα έχω πάρει backup

 

Νομίζω, πως με το uninstall τού 8, κάποιος κατάλογος που έχει και δουλεύει το vmware στο c:\documents and settings\vmware ή στο c:\username\vmware κάπως έτσι, δεν διαγράφεται. Οπότε, απλά, έχοντας backup το machine, βάζω το 15, κάνω machine restore, και έχω τα πάντα λόγω τού ότι το machine, ό,τι χρειάζεται θα τα βρει σε αυτό το c:\documents and settings\vmware μπλα μπλα μπλα

 

Είναι σωστή η διαδικασία ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

 

Ευχαριστώ !
 

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασε για αρχη μηπως τρεχοντας την εγκατασταση του 15 σου αναγνωρισει την 8 και στην αναβαθμισει.

Αν οχι , κανε οτι περιεγραψες παραπανω. Λογικα δεν θα εχεις καποιο προβλημα γιατι τα αρχεια του VM δεν εχουν σχεση με την εγκατασταση του VM Workstation.

Edited by tyxeros
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σωστά. Ακριβώς έτσι το κάνει:κάνει upgrade την 8, και τα κρατάει όλα. Καί machines που έχεις φτιάξει, καί τα settings που έχεις κάνει στο ίδιο το vmware.

Για τα settings, σε ρωτάει εάν θέλεις να τα κρατήσεις.

 

Ευχαριστώ !

Edited by serpico75
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.