SpirosKGR Δεκέμβριος 19 #21 Δεκέμβριος 19 On 17/12/2025 at 2:28 ΜΜ, το μέλος biker έγραψε: Είπα κι εγώ να ξυριστώ σαν τον παππού μου ... (θέλω και σαπούνι βέβαια) Γνωστή και εξαιρετική μηχανούλα. Σαπούνι δοκίμασε το γνωστό ' προβατάκι ' Σαπούνι ξυρίσματος Haslinger με Γάλα Προβάτου - 60gr WWW.WELLSHAVED.GR Σαπούνι ξυρίσματος με γάλα προβάτου και λανολίνηΙδανικό για άντρες με κανονικό και ευαίσθητο δέρμαΔιαστάσεις σαπουνιού : Διάμετρος 59mm x Ύψος 22mm Παρασκευάζεται στην Αυστρία 5
SpirosKGR Δεκέμβριος 19 #22 Δεκέμβριος 19 (edited) On 18/12/2025 at 8:51 ΠΜ, το μέλος BloodMage έγραψε: Απαξ και αφησεις μουσι δεν ξαναγυρνας πισω. Ειναι και τι (θα) σου ταιριάξει. Αν εισαι χοντρούλης με μαγουλάρες και γενετικά προικισμένος με μπολικο καλοσχηματισμένο γέννι - χοντρή τριχα, βοηθά στο να σου δώσει την ψευδαίσθηση γωνιών ή να καμουφλάρει ατέλειες. ΜΟΥΣΙ Τριχα διάσπαρτα όλα, λίγα εδώ, λίγα πιο εκεί, σκόρπια διαδήλωση σαν Σπανομαρία? cleanSHAVE NOW Με κανονικό-λεπτο προσωπο παιζεις οπως θες. 1. 2. Παράδειγμα Αlain Delon (RIP LEGEND) Θα μπορούσε να παιξει και με τα δυο στυλ. Επειδή ειχε την δομή προσώπου να το υποστηρίξει. Όμως, σαφώς πιο ταιριαστό το 1 (κ συμφωνα με γυναικεία γκάλοπ σχετικά) Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 19 από SpirosKGR 1
BloodMage Δεκέμβριος 19 #23 Δεκέμβριος 19 2 ώρες πριν, το μέλος SpirosKGR έγραψε: με μπολικο καλοσχηματισμένο γέννι - χοντρή τριχα 2 ώρες πριν, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Με κανονικό-λεπτο προσωπο Ετσι ειμαι
psyber Δεκέμβριος 19 Author #24 Δεκέμβριος 19 4 ώρες πριν, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Γνωστή και εξαιρετική μηχανούλα. Σαπούνι δοκίμασε το γνωστό ' προβατάκι ' Σαπούνι ξυρίσματος Haslinger με Γάλα Προβάτου - 60gr WWW.WELLSHAVED.GR Σαπούνι ξυρίσματος με γάλα προβάτου και λανολίνηΙδανικό για άντρες με κανονικό και ευαίσθητο δέρμαΔιαστάσεις σαπουνιού : Διάμετρος 59mm x Ύψος 22mm Παρασκευάζεται στην Αυστρία Έχω και εγώ τη 6c και είναι εξαιρετική. Κάποιοι την προτιμούν από τη διπλάσιας αξίας Rockwell 6s, γιατί λένε ότι λόγω φινιρίσματος, γουστάρει καλύτερα. Το προβατάκι συμπαθητικό αλλά δε με τρελαίνει.
biker Δεκέμβριος 19 #25 Δεκέμβριος 19 6 ώρες πριν, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Γνωστή και εξαιρετική μηχανούλα. Σαπούνι δοκίμασε το γνωστό ' προβατάκι ' Σαπούνι ξυρίσματος Haslinger με Γάλα Προβάτου - 60gr WWW.WELLSHAVED.GR Σαπούνι ξυρίσματος με γάλα προβάτου και λανολίνηΙδανικό για άντρες με κανονικό και ευαίσθητο δέρμαΔιαστάσεις σαπουνιού : Διάμετρος 59mm x Ύψος 22mm Παρασκευάζεται στην Αυστρία Πήρα της proraso σαπούνι, αλλά θα το δοκιμάσω σε επόμενη φάση. Thanks. 1
astrosunnefo Κυριακή at 09:22 μμ #26 Κυριακή at 09:22 μμ On 19/12/2025 at 9:17 ΜΜ, το μέλος biker έγραψε: Πήρα της proraso σαπούνι, αλλά θα το δοκιμάσω σε επόμενη φάση. Thanks. Στα φθηνά και καλά, είναι και το cella. Μοσχοβολάει bitter almond. Cella Milano Almond Shaving Cream Bowl 150ml(5,2fl.oz.) - Nipavo WWW.NIPAVO.GR 4
SpirosKGR 6 ώρες πριν #27 6 ώρες πριν (edited) On 19/12/2025 at 7:42 ΜΜ, το μέλος psyber έγραψε: Έχω και εγώ τη 6c και είναι εξαιρετική. Κάποιοι την προτιμούν από τη διπλάσιας αξίας Rockwell 6s, γιατί λένε ότι λόγω φινιρίσματος, γουστάρει καλύτερα. Το προβατάκι συμπαθητικό αλλά δε με τρελαίνει. Ειναι κι αναλόγως τι θα "κατσει καλά" στο κάθε δερμα ή αν βιάζεσαι κλπ. Υπάρχουν δεκάδες συνδυασμοί και που να πιάσουμε το debate των ... λεπίδων. Τωρα για πιο γρηγορα χρησιμοποιώ μια proraso πράσινη κρέμα. Για απλό καθημερινό πέρασμα ειναι κομπλέ. * αυτές μου τελειώνουν τωρα - και δυστυχώς δυσεύρετες λόγω πολέμου Voskhod Έγινε επεξεργασία 6 ώρες πριν από SpirosKGR
knight_77 2 ώρες πριν #28 2 ώρες πριν To Haslinger (προβατάκι) είναι πολύ τίμιο σαπούνι για τα χρήματα του. Κοντράρει στα ίσια πολύ ακριβότερα σαπούνια. Τα τελευταία χρόνια που έχω μπει και εγώ στο κόσμο του Π.Ξ. , έχω ευχαριστηθεί την όλη διαδικασία. Από μηχανές έχω στη κατοχή μου μια Muhle R89 και πριν λίγους μήνες πήρα τη Muhle Rocca (full SS και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής) Aυτές τις μέρες θα παραλάβω και μια Razorock Gamechanger 0.84P για την οποία λένε καλά λόγια η οποία είναι και αυτή κατασκευασμένη από SS 316L.
Recommended Posts