Jump to content



Timeshift: Άλλος ένας λόγος που λατρεύω το Linux


gdp77

Recommended Posts

  • 5 weeks later...

 

"Ρε ά πάγαινε να δουλέψεις" που λεει και ο Τσάκωνας. :)

 

Νταξ. Το έχουμε εμπεδώσει. Ακόμα και στις στραβές το nerdOS είναι το #1. Κάτι άλλο? 

 

Γιατί όμως το linux χρειάζεται time travel και άλλα τέτοια. Τα έχει ανάγκη;;;; Εεεεεεεεεέ;;; 

 

Βρε σεις, έτσι όπως πάει το ποτάμι, θα έρθει η στιγμή που το linux θα πετάει μύνημα " Insert Coin to Continue" και δεν θα το πιστεύετε...  ;)

Link to comment
Share on other sites

Το timeshift "και άλλα τέτοια" που λες χρειάζεται σε όσους κάνουν σοβαρή δουλειά στον υπολογιστή τους ή εκτιμούν ιδιαίτερα τα δεδομένα τους. Δεν έχει σχέση με το πόσο καλό είναι το OS διότι πάντα μπορεί να προκύψει software failure από λάθος χειρισμό ή hardware failure που είναι ανεξάρτητο του χρήστη. Συνεπώς το backup policy για όσους καταλαβαίνουν τι κάνουν είναι απαραίτητο. 

 

Όσο για το "insert coin to continue" είναι ένα σενάριο που δεν παίζει στο Linux. Ήδη υπάρχουν διανομές επί πληρωμή , αλλά ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει fork τον κώδικα και να δημιουργήσει άλλη δωρεάν διανομή. Τέλος, είναι απαραίτητο να πληρώνονται οι προγραμματιστές και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το θέμα που θίγεις. Κάποιες εταιρείες κερδίζουν πουλώντας προϊόντα είτε υπηρεσίες είτε από donations. Το θέμα είναι ότι στο Linux ξέρεις τον κώδικα που χρησιμοποιείς ενώ στο proprietary λογισμικό όχι. (Δεν περιμένω ούτε αυτό να δεχτείς, απλά το αναφέρω).

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.