Jump to content


Asus overclocking problem


Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα πριν λίγες μέρες νέο σύστημα. I9 9900k και Asus rog strig z390 f gaming

εκαναoverclock μεσω του software της asus ai suite 3, το εκανε μπαμ, μετα απο καμια ωρα πεταξε blue screen και λεω να γυρισω πισω σε στοκ settings. Ελα μου που δεν υπαρχουν. Δεν αποθηκευσα το default profile και τωρα ακομα και αν κανω reset to bios δε παιρνει την αναιρεση γιατι εχει προτεραιοτητα το software. Το ξήλωσα και δοκιμασα παλι reset bios και τα ιδια. Εχει μονο να το σεταρω manual αλλα περα απο τα clock speeds που μπορω να τα βαλω παλι στα ιδια δε ξερω αν εχει πειραχτει και κάτι άλλο. Τωρα ισως πρέπει να κανω με jumper τη μητρικη κ να βγαλω μπαταρια μπας και τα χασει σαν δεδομενα αλλα δε ξερω να το κανω

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον το απεγκατεστησες (και καλά έκανες γιατί το oc καλό είναι να γίνεται στο bios) , γκουγκλαρε το "ai rog suite cleaner" γιατί αφήνει σκουπίδια (όπως κάθε bloatware στα windows) και θέλει καθάρισμα. Μετά πήγαινε στο bios και κάνε reset to defaults. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.