Jump to content



καθαρισμος κυκλοφωρητη


Recommended Posts

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Μιας και πιασαν τα κρυα ειπα εχθες το βραδυ να αναψω το ρημαδι τον καυστηρα. Ελα μου ντε που ειχε αλλη οποψη ο κυριος!!! αναψε κανονικα εφτασαν τα νερα στον λεβητα 80 βαθμους αλλα οι σωληνες κρυες. Το μποιλερ ζεσταθηκε κανονικα οπως ολον τον καιρο χωρις προβλημα. αλλα τα σωματα και οι σωληνες σαν να μην αναψε ποτε. Ειναι σιγουρο οτι δεν εχει αερα οποτε λεω οτι μαλλον ειναι κυκλοφωρητης γιατι κανει και εναν θοριβο.Σε λιγο που θα παω σπιτι θα τον ανοιξω να τον καθαρισω μηπως και σωθει. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν πρεπει να κλεισω καποια βανα απο νερα? πριν τον αυτοματο η θα εχει πριν τον κυκλωφοριτη? η δεν χρειαζεται να κλεισω τιποτα? 

Link to comment
Share on other sites

πριν 1 ώρα, το μέλος Lakisss έγραψε:

Έχει και στον αυτόματο, αλλά και στον κυκλοφορητή. Αν δεν κλείσεις θα αδειάσει το κύκλωμα.

μολις βρηκα τι φταιει. ειχε χαλασει ο διακοπτης που δινει εντολη να  ανοιγει κλεινει τον κυκλοφορητη. ο θορυβος που εκανε ειναι τα νερα που πηγαιναν με φυσιολογικη ροη. ευτυχως βρηκα εναν ιδιο τον αλλαξα και ολα λειτουργουν αψογα.. ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

δεν ξερω πως λεγεται. ξηλωσα το παλιο και το πηγα οπως ηταν και μου εδωσε το αλλο. το εβαλα  οπως ηταν και λειτουργει μια χαρα. αυτος που εχει το μαγαζι που τον πηρα ειναι λιγομηλιτος. για την ακριβια το παρατσουκλι του ειναι Ξιφουνο ???

  • Haha 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.