Jump to content



Νέοι διακόπτες από την Cherry


Recommended Posts

Στην πρόσφατη έκθεση CES 2020 ανακοίνωσε δύο νέα προϊόντα: ένα με την ονομασία Viola που έχει στόχο την χρήση του σε πληκτρολόγια κάτω των 100€, υποτίθεται με πλεονέκτημα που πλησίαζει τους γνωστούς μηχανικούς MX και χαμηλότερο κόστος για τους κατασκευαστές πληκτρολογίων αν και για ευνόητους λόγους δεν τον κατατάσει στην οικογένεια των ΜΧ καθώς και μία νέα υποκατηγορία των ΜΧ όπου θα χρησιμοποιείται η ονομασία Hyperglide, υποσχόμενη σχεδόν διπλάσια ανθεκτικότητα σε σχέση με τους τωρινούς ΜΧ (100εκατομ. χρήσεις έναντι 50εκατομ.) Αυτοί οι τελευταίοι θα βγαίνουν σε έκδοση για Red, Black, Brown, Speed Silver.

Επομένως όποιος σκέφτεται σύντομα την αγορά πληκτρολογίου, αν μεν πρόκειται για φθηνότερη υλοποίηση ας έχει τον νου του για την εμφάνιση προϊόντων με τους Viola αν δε ενδιαφέρεται για ακριβότερη αγορά ας κοιτά στο προϊόν που τον ενδιαφέρει να αναφέρεται το Hyperglide ή κάτι παρόμοιο (100 εκατομμύρια keystrokes κλπ) που να παραπέμπει σε αυτό.
 

Άσχετο: αν κάποιο μέλος έχει καμιά ιδέα για το αν και πού θα μπορούσα να βρώ πληκτρολόγιο της ίδιας της Cherry εν Ελλάδι, ας με ενημερώσει.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.