Jump to content



πρόβλημα με μπλε γραμμή πλοήγησης στους χάρτες google


Recommended Posts

καλησπέρά. έχω το Huawei Y6 2017 και χρησιμοποιώ τους χάρτες Google. αντιμετωπίζω το τελευταίο το εξής πρόβλημα με την εφαρμογή: αφού βάλω τον προορισμό (χωρίς σύνδεση) και πατήσω έναρξη, δεν εμφανίζεται η μπλε γραμμή της διαδρομής πάνω στο χάρτη ώστε να είναι εύκολη η πλοήγηση. εμφανίζονται μόνο κάποια λευκά βελάκια στα σημεία που πρέπει να στρίψω, αλλα είναι σχεδόν δύσκολα να τα δεις, ιδίως με ήλιο. οποτε καταλαβαίνετε οτι είναι πολύ δύσκολη η πλοήγηση. Μερικές φορές εμφανίζεται η μπλε γραμμή μόλις επιλέξω μια διαδρομή, αλλά λίγες φορές. Παλιά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Να σημειώσω οτι η εσωτερική μνήμη του κινητού (16GB) έχει φρακάρει απο τα updates των εφαρμογών, με αποτέλεσμα να είναι πάντα μεταξύ 95-100% γεμάτη. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. Ειχα στείλει και feedback μέσω της εφαρμογής στις αξιολογήσεις, αλλα δεν μου απάντησαν. Εχετε καμια ιδέα πως θα διορθωθεί? ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Spoiler

Μην του δινεις σημασια ετσι κανει, μπαινει σε θεματα και ζηταει απο ανθρωπους να κανουν uninstall και install πραγματα. Ειναι το φετιχ του. Συγνωμη για την ταλαιπωρια :bleh:

 

 

Link to comment
Share on other sites

On 27/5/2020 at 6:42 ΜΜ, το μέλος tzitzikas2 έγραψε:

(χωρίς σύνδεση)

Εχεις δοκιμασει με συνδεση?

Ειναι δυσκολο να εχουμε ενα screenshot να δουμε και εμεις το προβλημα?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 5/27/2020 at 6:42 PM, tzitzikas2 said:

η εσωτερική μνήμη του κινητού (16GB) έχει φρακάρει απο τα updates των εφαρμογών, με αποτέλεσμα να είναι πάντα μεταξύ 95-100% γεμάτη

 

Ποντάρω συντριπτικά υπέρ του να φταίει η έλλειψη χώρου στο τηλέφωνο. Σου βγάζει σφάλμα αν προσπαθήσεις να σώσεις offline maps για τις περιοχές που κινείσαι; Αν δεν μπορεί να γράψει ούτε προσωρινά δεδομένα στη συσκευή, κάθε δυσλειτουργία μπορεί να οφείλεται εκεί.

 

Και δεν προτείνω να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή, γιατί μετά μπορεί να μην έχεις καν χώρο να την ξαναεγκαταστήσεις.

 

Αν χρησιμοποιείς λαίμαργες εφαρμογές (FB κτλ), μπες σε μία-μία και σβήσε τα δεδομένα τους, μήπως και γλυτώσεις κανένα GB και λυθούν τα ζητήματά σου. Το επόμενο βήμα είναι να ξαναποθηκεύσεις offline maps (μόνο έτσι θεωρείται αξιόπιστο το navigation χωρίς σύνδεση).

 

Δες τα αποτελέσματα μετά από αυτές τις προσπάθειες και ξαναμιλάμε.

Έγινε επεξεργασία από acct
a word
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

θα τα δοκιμάσω. ευχαριστώ. όχι fb κτλ δεν τα έχω περάσει γιατι δεν έχιε χώρο το κινητό. επίσης χρησιμοποιώ το outlook mail που πιανει 500-600mb. θα το σβήσω και θα περάσω κανα ελαφρύ πρόγραμμα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.