Jump to content



ρυθμισει multi panel


Recommended Posts

εχω αγορασει το CDU II ( panel fmc για το fsx) και πρεπει να δωσω μια επιλογη για την οθονη του. Η αναλυση της οθονης του cdu ii ειναι 1024Χ768 αλλα πρεπει  να τσεκαρω και αυτην την εντολη απο την φωτο.Στα windows10 υπαρχει αυτη η εντολη? Η φωτο ειναι απο windows vista

Screenshot (3).png

Link to comment
Share on other sites

Η οθόνη φενεται αλλά όταν κάνω detect δεν φενεται, αλλά παραδόξως την βλέπει... Κανονικά δεν θα πρέπει να την βλέπει με το detect? Έχει σημασία που την έχω συνδέσει με αντάπτορα display port? Η κάρτα μου δεν έχει vga η dvi, το cdu ii έχει μόνο είσοδο vga, οπότε αναγκαστικά την σύνδεσα με αντάπτορα. 

Έγινε επεξεργασία από def
Link to comment
Share on other sites

το detect το κάνεις αν δεν την έχει βρει αυτομάτως. Εφόσον λες ότι την βλέπει αυτομάτως απλώς προχωράς στις ρυθμίσεις που θέλεις, στην κατηγορία Multiple Monitors. Με παρόμοιο τρόπο που έκανες πριν.
Για τον αντάπτορα που ρωτάς δεν γνωρίζω να σου απαντήσω αλλά αν την βλέπουν τα Windows ποιο το πρόβλημα; Εκεί θα κάνεις extend το desktop για την δεύτερη οθόνη.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό ρωτάω, στο μενού για τις ρυθμίσεις την έχει αυτήν την εντολή στα win10? Όπως την έχει στα Vista στην φώτο? 

Έγινε επεξεργασία από def
Link to comment
Share on other sites

ναι, στο Multiple Displays αν έχει αναγνωριστεί δεύτερη οθόνη. Αν δεν την έχει αναγνωρίσει τότε σου δείχνει σε εκείνο το σημείο το κουμπί Detect
https://support.microsoft.com/en-us/help/4340331/windows-10-set-up-dual-monitors

 

second-monitor-not-detected-windows10.jp
WWW.WINDOWSCENTRAL.COM

In this guide, we'll show you the steps to detect a second monitor on your computer when Windows 10 doesn't find it automatically.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.