Jump to content



Θερμοαγωγιμη HY-510 αξιζει;


Seek & Find

Recommended Posts

Οτι και να βαλεις πανω κατω τη δουλεια του την κανει (σε περιπτωσεις αναγγης ακομα και σε ημιαγωγους πολλων δεκαδων κιλοβαττ εχει χρησιμοποιηθει προσορινα -για μερικες μερες- ακομα και οδοντοπαστα ) αλλα το θεμα ειναι πως μια καλη παστα εξασφαλιζει οτι η αποδοση της δε θα πεσει με το χρονο (τα περι διαφορων θερμοκρασιας ειναι τριχες, οσον αφορα την πρωτη μερα, οχι ομως και το δευτερο, τριτο...δεκατο χρονο). Απο κει και περα, ναι μεν καποιες ειναι ψιλοπαραλογα υπερτιμημενες, αλλα σε πολυ γενικες γραμμες οσον αφορα τις τιμιες παστουλες νορμαλ τιμων καλων εταιριων  οτι πληρωσεις παιρνεις. 

Προσωπικα εχω αδυναμια στην arctic ceramique η οποια μπορει να μην εξασφαλιζει το 0.01% καλυτερη επαφη που εξασφαλιζουν οι μεταλλικες, ομως εχω δει τις ΑΡΙΣΤΕΣ μονωτικες της ιδιοτητες και την εχω εκτιμησει.

  • Like 2
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω απολυτα με οσα λες και εγω με mx-4 η arctic 5 παιζω συνηθως. απλα ρωτησα αν καποιος την εχει χρησιμοποιησει και ειναι τιμια η οχι γιατι δεν την εχω δει ξανα

Link to comment
Share on other sites

αν ασχολεισαι με υπολογιστες, η ποσοτητα ειναι ελαχιστη σε βαθμο γελοιοτητας οποτε δε νομιζω πως αξιζει τετοιες δοκιμες. Αν παλι εισαι ηλεκτρονικος και δουλευεις με ηλεκτρονικα ισχυος, ναι, οντως καταναλωνουμε λιγη ποσοτητα παραπανω αλλα οσες φορες εχουν τεθει με συναδελφους τετοια θεματα προσωπικα ειμαι καθετος στο οτι οταν αλλαζεις ενα "θυριστορακι" που μπορει να κανει ενα χιλιαρικο (και συνηθως πανε τριαδα , εξαδα, δωδεκαδα και οχι ενα μονο του) ε στα χρηματα που βγαζεις απ τα  υλικα το κοστος της παστας ειναι γελοιο για να το λαβουμε υπ οψη μας.(μα μονο για οινοπνευμα δινουμε ενα σκασμο λεφτα και το μονο που κανει ειναι να καθαριζει )  Τουλαχιστο αυτη ειναι η δικη μου αποψη.

Τωρα αν η ερωτηση ειναι απλα εγκυκλοπαιδικη, σιγουρα καποιοι την εχουν χρησιμοποιησει, αλλα δε θα τους βρεις ευκολα εδω. Συνηθως τετοια no name προιοντα απλα με βαση την τιμη τους τα παιρνουν οι ανυποψιαστοι/αρχαριοι που ετσι κι αλλιως δε προκειται να μπουν σε τεχνολογικο φορουμ.

Τωρα αν τη χρησιμοποιει κανενας ηλεκτρονικος... μπορει... δυστυχως πολλοι συναδελφοι ψαχνουν οικονομικα προιοντα σε πραγματα τα οποια δε χρειαζεται (μερικοι εχουν φαγωθει να κατασκευαζουν flux vintage με ρετσινι, οπως εκαναν πριν 50 χρονια δηλαδη  ? και μαλιστα το βρισκουν και ...εξαιρετικο!!!!  οποτε αν ρωτησεις προς τα κει προφανως θα σου πουν οτι ειναι εξειρετικη ?)

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 10 ώρες, το μέλος Nick74 έγραψε:

αν η ερωτηση ειναι απλα εγκυκλοπαιδικη

Ακριβως, το μονο που με νοιαζει ηταν αν ειναι λιγο της προκοπης να την εχω στο συρταρι για ωρα αναγκης = Ξεμεινα και να κανω δουλεια.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Αυτο με το ρετσινι μου ετυχε προσφατα πλακα ειχε..

Να'σαι καλα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

All around για μένα είναι η Ceramique. Τη χρησιμοποιώ 20 χρόνια (πριν βγει πιθανώς).

Δεν νομίζω ότι έιναι τόσο ακριβή ώστε να σε αποθαρρύνει. Είχα πάρει κάποτε ένα μεγάλο σωληνάριο και το χω ακόμα (σύριγγα των 10 ml νομίζω).

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.