Jump to content



Firefox extensions & themes


Cool

Recommended Posts

Χρονια πολλά σε όλους! Χριστός Ανέστη!

Και τώρα στην ερώτησή μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω τα extensions και τα themes του Firefox σε αρχείο .xpi έτσι ώστε να μπορώ να τα βάζω και σε άλλα PC ή να τα βάζω μετά από φορματ χωρίς να είμαι συνδεδεμένος στο νετ?

Link to comment
Share on other sites

Ενα προχειρο κολπακι ειναι εκει που λεει download να κανεις copy link location και να πεταξεις το λινκ στον I.E. Το κανεις download και μετα του λες να το ανοιξει με τον firefox.

Link to comment
Share on other sites

Με καποιον download manager,save target as ή να χρησιμοποιησεις οποιονδηποτε αλλο browser για να το κατεβασεις ετσι ωστε να μην το αναγνωριζει και να μπορεις να το αποθηκευσεις οπου θες..:)

Link to comment
Share on other sites

Για τα extensions απλώς τα κάνεις save και όταν θες να τα χρησιμοποιήσεις κάνεις "open file".

Για τα themes στον firefox δε γίνεται αυτό, υπάρχει όμως ένα μικρό javascript το οποίο μπορείς να έχεις σαν html αρχείο και να το χρησιμοποιείς όποτε θες!

Ψάξε για "firefox offline theme installer" κι αν δε βρεις τίποτα πες μου να στο στείλω...

Link to comment
Share on other sites

Τα extensions και τα themes τα κατέβασα από ΙΕ. Τα extensions μια χαρά. Τα themes όμως, τα περισσότερα είναι σε μορφή .jar οπότε τα "πετάω" πάνω στον Firefox και όλα οκ. Υπάρχουν και κάποια άλλα τα οποία είναι σε .zip και εκεί έχω πρόβλημα τώρα. Δε μπορώ απλώς να τα "πετάξω" πάνω στο παράθυρο του Firefox.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Cool [Σήμερα, στις 02:06]

Τα themes όμως, τα περισσότερα είναι σε μορφή .jar οπότε τα "πετάω" πάνω στον Firefox και όλα οκ. Υπάρχουν και κάποια άλλα τα οποία είναι σε .zip και εκεί έχω πρόβλημα τώρα. Δε μπορώ απλώς να τα "πετάξω" πάνω στο παράθυρο του Firefox.

Τα "πετάς"??? Γιατί εμένα δε μου δουλεύει αυτό???

Link to comment
Share on other sites

Όταν λέω τα πετάω, εννοώ drag and drop. Αν δε σου δουλεύει, δοκίμασε στον Firefox Tools-->Themes και κάντο εκεί. Το αντίστοιχο ισχύει και για τα extensions. Tools-->Extensions. Λογικά πρέπει να δουλεύει!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.