Jump to content



Το Mi Max 3 δεν αποθηκεύει τίποτα κατόπιν ενημέρωσης συστήματος


Recommended Posts

Είναι η έκδοση των 128GB, 6GB RAM. Χθες εγκατέστησε την τελευταία ενημέρωση συστήματος και σήμερα προσπάθησα να αποθηκεύσω στο φάκελο των λήψεων μια εικόνα, αλλά μού έβγαζε μήνυμα ότι δε βρέθηκε η κάρτα SD, πράγμα που δεν έχω καν στη συσκευή, με φάκελο αποθήκευσης της Λήψεις. Δε με άφηνε καθόλου να προχωρήσω στη λήψη και αποθήκευση. Μπήκα στα αρχεία των λήψεων και δεν άνοιγε καν τις εικόνες λόγω μετακίνησης/διαγραφής/μη άδειας. Το ίδιο και στα μουσικά κομμάτια και έγγραφα. Κατόπιν πήγα στη Συλλογή, όπου και μπόρεσα να ανοίξω τις ληφθείσες εικόνες. Στις Λήψεις, άρχισε να ανοίγει κανονικά τις εικόνες και τα τραγούδια και, μετά την εντολή ανοίγματος με pdf πρόγραμμα, των αντίστοιχων αρχείων. Δεν ξέρω αν έγινε κάποια αλλαγή στις άδειες. Χθες μου ζητήθηκε να προσαρμόσω τις άδειες του τηλεχειριστηρίου και τις απέρριψα όλες για λόγους ασφαλείας. Παρόλο που κατόρθωσα να ανοίξω τα ληφθέντα αρχεία μου, εξακολουθεί να μην αποθηκεύει τίποτα, ούτε καν βίντεο μέσω διαδικτυακού μετατροπέα.

Έγινε επεξεργασία από ΣτοΠαραΠεντε
Link to comment
Share on other sites

On 7/23/2020 at 4:32 PM, l2phile said:

Επανεγκατέστησε τον και δέξου τα όλα.

Μια αλλη λυση, αντι για adblock browser, ειναι system-wide adblock απλά αλλάζοντας τον dns

 

 

Για ποιο λόγο κάνει τέτοια νερά το adblock; Στο MiMax 2 δεν αντιμετωπίζω κάτι ανάλογο, παρόλο που έχω εγκαταστήσει την τελευταία ενημέρωση... Εν τω μεταξύ, ο εν λόγω περιηγητής έχει παύσει να εμποδίζει τις όποιες διαφημίσεις εμφανίζονται είτε στο yt είτε σε ιστοσελίδες. Μήπως έχει δημιουργηθεί κάποιο προηγμένο πρόγραμμα παράκαμψής του;

 

Πάντως τον επανεγκατέστησα, έκανα αποδοχή σε όλα, του έδωσα πρόσβαση στις φωτογραφίες, αλλά εξακολουθεί να εμφανίζει το ίδιο σφάλμα.

Έγινε επεξεργασία από ΣτοΠαραΠεντε
Link to comment
Share on other sites

Ενεργοποίησα τον ιδιωτικό DNS και τώρα απολαμβάνω την περιήγηση μέσω των Chrome και Firefox χωρίς διακοπές, αλλά ο Chrome δε μου επιτρέπει να αντιγράψω απευθείας τη διεύθυνση ενός βίντεο του yt για να το κατεβάσω, ενώ και στο Firefox η εναλλαγή από τη μία καρτέλα, με το βίντεο, στην άλλη, με το μετατροπέα, είναι κάπως δύσκαμπτη. Τέλος πάντων, η αλήθεια είναι ότι είχα βολευτεί πάρα πολύ με το adblock plus σε αυτόν τον τομέα... Σαν να είχα υπολογιστή. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.