Jump to content


Για πέστε μου γιατί γυρίζει ?


Recommended Posts

Δεν κάνω τον έξυπνο αλλά  οι εξηγήσεις που βρήκα δεν με πείσανε απόλυτα. Ενας  περίργος κινητήρας που δουλεύει το ίδιο και με  εναλασσόμενο και συνεχές.Χωρίς πηνία ,χωρίς μαγνήτες χωρίς ψήκτρες.

 

7-10-2018 1-25-39 πμ.jpg

7-10-2018 1-28-02 πμ.jpg

7-10-2018 1-29-11 πμ.jpg

7-10-2018 1-31-13 πμ.jpg

Link to comment
Share on other sites

πριν 2 λεπτά, το μέλος etien4 έγραψε:

Έχει μαγνητες στα άκρα?

Οχι  δεν έχει.Μόνο ρουλεμάν. Και είναι ένα άμεσο βραχυκύκλωμα.Λένε ότι γίνεται από την συστολοδιαστολή στις μπίλλιες από την θερμοκρασία. Δεν μου πολυάρεσε η εξήγηση και νόμιζα ότι είναι fake  το πείραμα.Γι' αυτό και το δοκίμασα και όντως λειτουργεί όπως φαίνεται στο βίντεο που  έκανα.

Link to comment
Share on other sites

πριν 11 λεπτά, το μέλος etien4 έγραψε:

Χωρίς να το γνωρίζω ακριβως το πείραμα με τα ρουλεμάν  θα το δω,αλλά από την εικόνα θα έλεγα λόγω ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής γυρναει

Η επαγωγή  χρειάζεται  μεταβαλλόμενη μαγνητική ροή  σε μαγνητικό πεδίο.Δεν υπάρχουν ούτε πηνία ,ούτε μαγνήτες.και το κουφό είναι ότι γυρίζει και με dc  και με ac.Θέλει μόνο να του δώσεις φόρα.Δεν ξεκινάει από μόνο του.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.