Jump to content

O MASTROGATOS

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

About O MASTROGATOS

 • Rank
  Λαμπιόνι

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
 • Ενδιαφέροντα
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. οΚ Γιώργο. Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ για την υπόδειξη.
 2. Πιστεύω τα ντουλἀπια με ένα σφουγγάρι με ζεστό νερὀ και απορυπαντικό θα καθαρίσουν περνώντας κανα δυο χέρια.Τώρα τα ντουβάρια αν είναι μόνο κάπνα περνώντας με ένα αστάρι θα κάνει καλή πρόσφυση το χρώμα.Αν βέβαια ήδη τα έχετε τρίψει με χλωρίνη και νερό ακόμη καλλίτερα. Το χρώμα τουλάχιστον 2 χέρια . Το πρώτο να στεγνώσει εντελώς. Για σιγουριά βάψτε πρώτα το ένα κομμάτι τοίχου από γωνία σε γωνία για να δείτε το τελικό αποτέλεσμα και κατόπιν εφόσον είναι ικανοποιητικό προχωράτε παραπέρα.
 3. Το συγκεκριμένο γυρίστηκε 19 Μαρτίου 2019 στην Αλεξ/πολη όπου το βραδάκι έχει λίγο ψύχρα. Τώρα οκ αναλόγως με το κούφωμα υπάρχουν και κάποιες διαφοριποιήσεις.Σίτεςυπάρχουν πολλών ειδών .Είτε συρόμενες είτε ανοιγόμενες είτε πλισέ.Βλέποντας και κάνοντας .
 4. Φίλε μου δεν είναι δύσκολο.Απαιτούνται όμως εξοπλισμοί σε μηχανήματα αρκετών χιλιάδων ευρώ και γνώση δεκαετιών για να γίνει η δουλειά όπως πρέπει. Αλλιώς προσεγγιστικά μπαίνεις στο siteτου κτηματολογίου στην περιοχή σου, τσιμπάς συντεταγμένες γραφικά με το ποντίκι στα όρια του κτήματος σου ,εκτυπώνεις περίγραμμα και εμβαδόν και το επισυνάπτεις με το συμβόλαιο. Χιλιάδες δηλώσεις ιδιοκτησίας έχουν γίνει με αυτό τον τρόπο .Η ακρίβεια όμως είναι σχετικά μικρή που σημαίνει ότι αν υπάρχει αύριο πρόβλημα (μεγάλη απόκκλιση) και χάσεις τις προθεσμίες για ένσταση από αμέλεια θέλεις κάποιες εκατοντάδες ευρώ για δικηγόρο και μηχανικό για γεωμετρική μεταβολή στοιχείων στο Εθ. κτηματολόγιο. (υποβολή διόρθωσης μέσω υποθηκοφυλακείου.)Αυτά εν ολίγοις. Εσύ αποφασίζεις ποιον τρόπο θα ακολουθήσεις αναλόγως με την αξία του κτήματος.
 5. Οκ φίλε μου τώρα είδα το μήνυμα. Ανέβασα πιο πριν και κάποια άλλα θέματα πριν δω το μήνυμα. Θα σταματήσω κάποιες μέρες μέχρι να εξομαλυνθεί η ροή. Φίλε μου ότι κάνω γίνεται από χόμπυ.Για να καταλάβεις στα φόρουμ για κάθε 150 περίπου επισκέψεις στο θέμα γίνονται 5 κλικ στο βίντεο. Ο μέσος όρος δε κλικ ανά αριθμό εμφανίσεων είναι διεθνώς 3,5 %. Για 1500 επισκέψεις στο βίντεο έχεις στα δεδομένα Ελλάδος 1-1,5 Ε. Και αυτό αν δεν γίνει αμέσως παράβλεψη στη διαφήμηση. Κάτσε και υπολόγισε αν συμφέρει να παρατώ την δουλειά μου (μηχανικός είμαι τοπογράφος ιδιώτης 32 χρόνια ) και να ασχολούμαι με το youtube για να βγάλω λεφτά. Ηθελα να πώ ότι τώρα και για πολύ καιρό ακόμη ασχολούμαι από χόμπυ και μόνο και όχι κάτι παραπάνω.
 6. Μία κατασκευή που βασίζεται σε μία χαμένη εφεύρεση για ασύρματη μεταφορά ενέργειας από τον Nicola Tesla. Με ένα είδος ταλαντωτή από απλά υλικά παράγεται υψίσυχνη ταλάντωση (είναι ακίνδυνη) που διαχέεται σαμ ΗΜ κύμα στη ατμόσφαιρα πλησίον της κεραίας.Το αποτέλεσμα είναι να ανάβουν μόνες τους λάμπες φθορισμού και αίγλης μόλις πλησιάζουν στην κεραία. Πολλά fake trick τύπου FREE ENERGY έχουν κρυμμένο πηνίο tesla κάτω από το τραπέζι και πατώντας κάποιο ποδοδιακόπτη αναβοσβήνουν πάνω στο τραπέζι ως δια μαγείας λάμπες φθορισμού και οικονομίας. Ενημερωτικά παρόμοια πειράματα με λάμπες πυράκτωσης δουλεύουν με κρυμμένες επαγωγικές εστίες όπως αυτές που έχουν τα μάτια της επαγωγικής κουζίνας.Να μην σας κουράσω άλλο.
 7. Μία κατασκευή ενός πολύ πρακτικού μηχανισμού στερέωσης μικρού τροχού 125 mm. Κόβει μικρού πάχους υλικά (σίδερο ,ξύλο ,πέτρα ,πλακάκια) μέχρι πλάτους 40 εκατοστά περίπου σε κάθετη κοπή ή σε 45 μοίρες. Την κατασκευή την είδα από ένα ρώσικο κανάλι και την μιμήθηκα με μικρές τροποποιήσεις -βελτιώσεις. Προσοχή στις δοκιμές.Πάντα με το προστατευτικό.Παραλίγο να χάσω 2 δάχτυλα για μισό λεπτό που το έβγαλα για να γωνιάσω.
 8. Ενα όμορφο πείραμα που βασίζεται καθαρά στον μαγνητισμό και στη ροπή αδρανείας.Το οπτικό αποτέλεσμα φαίνεται σαν ψεύτικο. Θέλει πολύ υπομονή μέχρι να ζυγιστεἰ καλά το σ΄ύστημα.
 9. Η επαγωγή χρειάζεται μεταβαλλόμενη μαγνητική ροή σε μαγνητικό πεδίο.Δεν υπάρχουν ούτε πηνία ,ούτε μαγνήτες.και το κουφό είναι ότι γυρίζει και με dc και με ac.Θέλει μόνο να του δώσεις φόρα.Δεν ξεκινάει από μόνο του.
 10. Οχι δεν έχει.Μόνο ρουλεμάν. Και είναι ένα άμεσο βραχυκύκλωμα.Λένε ότι γίνεται από την συστολοδιαστολή στις μπίλλιες από την θερμοκρασία. Δεν μου πολυάρεσε η εξήγηση και νόμιζα ότι είναι fake το πείραμα.Γι' αυτό και το δοκίμασα και όντως λειτουργεί όπως φαίνεται στο βίντεο που έκανα.
 11. Δεν κάνω τον έξυπνο αλλά οι εξηγήσεις που βρήκα δεν με πείσανε απόλυτα. Ενας περίργος κινητήρας που δουλεύει το ίδιο και με εναλασσόμενο και συνεχές.Χωρίς πηνία ,χωρίς μαγνήτες χωρίς ψήκτρες.
 12. Με πολύ μικρό κόστος ακολουθώντας τις οδηγίες επισκευάζουμε τις βρύσες στο σπίτι χωρίς να τις αλλάξουμε.
 13. Είναι μία πολύ απλή και φθηνή διαδικασία. Μπορείτε να το δείτε εδώ:
 14. Εδώ η ζημιά ήτανε από προηγούμενη κακοτεχνία.Αυτό που λέτε ακριβώς το παθαίνω κάθε 3 χρόνια περίπου στο μεγάλο μπαλκόνι μπροστά στην πλευρά μόνο που το άνοιγμα είναι μεγάλο και ξεσκέπαστο.Την επόμενη φορά θα μπούνε ελαστικοί αρμοί γιατί βαρέθηκα. Δεν ξέρω ανά πόσα μέτρα περίπου.Θα ρωτήσω κάποιον επαγγελματία.(αν και επαγγελματίες τα βάλανε την πρώτη φορά).
 15. Μία ζημιά που συνήθως εμφανίζεται κατά τον Ιούλιο. Αν δεν είναι πολύ εκτεταμένη μπορούμε να κάνουμε την επισκευή σωστά και φθηνά μόνοι μας. Αν η ζημιά είναι ανεξέλεγκτη καλούμε επαγγελματία τεχνικό χωρίς δεύτερη σκέψη.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.