Jump to content

κλείνει κ ξανά ανοίγει...


Recommended Posts

Γεια σας. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στον υπολογιστή μου έχω σαν λειτουργικό τα 7 αρια κ τα xp τα χρειάζομαι αυτά για κάποιο παλιό σκάνερ κ κάποιο εμπορικό πρόγραμμα. Δουλεύω κατά 90% τα 7ρια. Ξαφνικά ενώ είχα 3-4 μέρες να τον ανοίξω στα 7ρια μετά από 3-4 λεπτά κλείνει κ ξανά ανοίγει με την γνωστή μπλε εικόνα με τα ακαταλαβίστικα γράμματα ….ανοίγει κανονικά κ πάλι το ιδιο…..κ ξανά το ιδιο…το ίδιο… προσπάθησα να του βάλω να μπει σε άλλη ημερομηνία κ μου λέει ότι δεν έχει δημιουργηθεί ενώ το ξέρω ότι πάρα πολύ παλιά το είχα βάλει σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Το έβαλα στα xp, εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα κ ούτε έκλεισε….

Στην αρχή όταν μπαίνει στα 7ρια μου βγάζει αυτήν την εικόνα… τι κάνω;;;; το πάω στον τεχνικό;;; ελάχιστα ξέρω από υπολογιστές κ ουσιαστικά μόνο για σεφαρισμα τον έχω κ κάποια ταινία να δω (πάντα στα 7ρια) . Έχω ΚΑΝΟΝΙΚΑ win επιφάνεια εργασίας (φαίνεται κ από την φωτογραφία) κ μάλιστα μπορώ να κάνω οτιδήποτε εργασία για 3-4 λεπτά. Μετά κλείνει κ ξανά το ίδιο….

Δεν έχω βάλει κανένα καινούργιο περιφερειακό στον υπολογιστή…..

Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη….

υπολογιστης.jpg

Link to post
Share on other sites

Έχω την εντύπωση πάντως, πως το μήνυμα που βλέπεις ίσως να μην σχετίζεται με το πρόβλημα του on/off. Το LUlnchr που κοίταξα λίγο είναι το Logitech Update Launcher, πιθανότατα γιατί έχεις ποντίκι ή πληκτρολόγιο Logitech, ή εστω κάποια στιγμή είχες εγκαταστήσει κάποιο σχετικό πρόγραμμα.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Μπήκα σε ασφαλής λειτουργία …έτρεξα το αντιβαριος τίποτα!!!!! Θα προσπαθήσω να βάλω ένα άλλο πληκτρολόγιο κ άλλο ποντίκι κ βλέπουμε….

 

Link to post
Share on other sites

Έβαλα άλλο ποντίκι κ πληκτρολόγιο αλλά το ίδιο…… το άφησα γιατί πλέων είμαι στην  δουλειά κ ο υπολογιστής είναι στο σπίτι….  Έτρεξα ένα προγραμματακι κ είδα αυτό……

 

Καταγραφή.1.jpg

Link to post
Share on other sites

Αυτό είναι το BlueScreenView, αν κάνεις διπλό κλικ σε όποιο dump θα σου ανοίξει ένα παραθυράκι που θα λέει κάτι σαν "caused by driver".

Για αρχή πάντως δεν ενημερώνεις το πρόγραμμα οδήγησης USB 3.1 της  ASmedia? Και με το Comodo κάτι δείχνει αλλά δεν ξέρω τι να σου πω.

 

 

904874924_.thumb.jpg.74f30192b91641e471eaa7e93ec98c34.jpg

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.