Jump to content



κλείνει κ ξανά ανοίγει...


Recommended Posts

Γεια σας. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στον υπολογιστή μου έχω σαν λειτουργικό τα 7 αρια κ τα xp τα χρειάζομαι αυτά για κάποιο παλιό σκάνερ κ κάποιο εμπορικό πρόγραμμα. Δουλεύω κατά 90% τα 7ρια. Ξαφνικά ενώ είχα 3-4 μέρες να τον ανοίξω στα 7ρια μετά από 3-4 λεπτά κλείνει κ ξανά ανοίγει με την γνωστή μπλε εικόνα με τα ακαταλαβίστικα γράμματα ….ανοίγει κανονικά κ πάλι το ιδιο…..κ ξανά το ιδιο…το ίδιο… προσπάθησα να του βάλω να μπει σε άλλη ημερομηνία κ μου λέει ότι δεν έχει δημιουργηθεί ενώ το ξέρω ότι πάρα πολύ παλιά το είχα βάλει σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Το έβαλα στα xp, εκεί δεν είχα κανένα πρόβλημα κ ούτε έκλεισε….

Στην αρχή όταν μπαίνει στα 7ρια μου βγάζει αυτήν την εικόνα… τι κάνω;;;; το πάω στον τεχνικό;;; ελάχιστα ξέρω από υπολογιστές κ ουσιαστικά μόνο για σεφαρισμα τον έχω κ κάποια ταινία να δω (πάντα στα 7ρια) . Έχω ΚΑΝΟΝΙΚΑ win επιφάνεια εργασίας (φαίνεται κ από την φωτογραφία) κ μάλιστα μπορώ να κάνω οτιδήποτε εργασία για 3-4 λεπτά. Μετά κλείνει κ ξανά το ίδιο….

Δεν έχω βάλει κανένα καινούργιο περιφερειακό στον υπολογιστή…..

Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη….

υπολογιστης.jpg

Link to comment
Share on other sites

Έχω την εντύπωση πάντως, πως το μήνυμα που βλέπεις ίσως να μην σχετίζεται με το πρόβλημα του on/off. Το LUlnchr που κοίταξα λίγο είναι το Logitech Update Launcher, πιθανότατα γιατί έχεις ποντίκι ή πληκτρολόγιο Logitech, ή εστω κάποια στιγμή είχες εγκαταστήσει κάποιο σχετικό πρόγραμμα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Έβαλα άλλο ποντίκι κ πληκτρολόγιο αλλά το ίδιο…… το άφησα γιατί πλέων είμαι στην  δουλειά κ ο υπολογιστής είναι στο σπίτι….  Έτρεξα ένα προγραμματακι κ είδα αυτό……

 

Καταγραφή.1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι το BlueScreenView, αν κάνεις διπλό κλικ σε όποιο dump θα σου ανοίξει ένα παραθυράκι που θα λέει κάτι σαν "caused by driver".

Για αρχή πάντως δεν ενημερώνεις το πρόγραμμα οδήγησης USB 3.1 της  ASmedia? Και με το Comodo κάτι δείχνει αλλά δεν ξέρω τι να σου πω.

 

 

904874924_.thumb.jpg.74f30192b91641e471eaa7e93ec98c34.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.