Jump to content


χρειάζεται το Xiaomi Redmi Note 8 tempered glass?


tzitzikas2

Recommended Posts

καλησπέρα. Αγόρασα το παρακάτω Xiaomi Redmi Note 8 https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/xiaomi-redmi-note-8-64g-4g-smartphone-mple_3591239 . Στα χαρακτηριστικά στην σελίδα αναφέρει οτι: <<Και οι δύο πλευρές της συσκευής προστατεύονται από Corning® Gorilla® Glass 5>>.

Εχω αγοράσει το tempered glass https://www.e-shop.gr/tempered-glass-for-xiaomi-redmi-note-8-p-TEL.067323&nbsp;

Μπορώ να το τοποθετήσω στην οθόνη του κινητού ή θα υπάρχει πρόβλημα με την λειτουργία αφής της οθόνης? Θα είναι σαν να έχω διπλό τζάμι προστασίας? τι προτείνετε? αν αφήσω το υφιστάμενο Gorilla Glass που είχε (αν όντως είναι έτσι) απο την αγορά του κινητού, αν σπάσει ή γρατζουνηθεί αλλάζει ή έχει θέμα μετά η οθόνη? Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Το ίδιο περίπου ισχύει για όλες τις συσκευές:

Το tempered glass σπάει σημαντικά πιο εύκολα από το ενσωματωμένο gorilla glass, επομένως δεν σημαίνει ότι μία ζημιά που σπάει το πρόσθετο tempered glass σε έχει σώσει από αντίστοιχο σπάσιμο της οθόνης. Υπάρχει βέβαια πιθανότητα να σπάσουν και τα δύο. Παρ' όλα αυτά, το πρόσθετο τζαμάκι σε προστατεύει έστω και λίγο από σπάσιμο οθόνης και εντελώς από γρατζουνιές. Το μειονέκτημα είναι συνήθως ελαφρώς χειρότερη απόκριση στην αφή, αν και υπάρχουν τζαμάκια που δεν καταλαβαίνεις καθόλου ότι παρεμβάλονται.

To gorilla glass της οθόνης είναι κολλημένο, και η οθόνη συνήθως αλλάζει ολόκληρη. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορείς να αντικαταστήσεις μόνο το digitizer και το τζάμι, αλλά είναι λεπτή και χρονοβόρα δουλειά, και μπορεί να μην πετύχει.

  • Like 2
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.