Jump to content



Ηλεκτρική κιθάρα και ενισχυτής, αγορά


no name

Recommended Posts

Γεια σας,

Έπαιζα 4 χρόνια κλασσική κιθάρα, και τώρα αποφάσισα να το γυρίσω σε ηλεκτρική, έχω μπάτζετ 400-450€ για κιθάρα και ενισχυτή. Θα ήθελα να παίζω στυλ rolling stones, queen, και ίσως scorpions.

Έψαξα (λίγο) και βρήκα αυτή την κιθάρα: https://www.skroutz.gr/s/5512448/Ibanez-GRG170DX-Black-Night.html, και αυτόν τον ενισχυτή: https://www.skroutz.gr/s/20393756/Boss-Katana-50-MkII.html

Τι μου προτείνεται;

Link to comment
Share on other sites

Απ`ότι διαβάζω για αρχάριους είναι μια ορθή επιλογή,δεν ασχολούμαι με τα έγχορδα οπότε δεν μπορώ να σου πω περισσότερες πληροφορίες.

Αυτό που μπορώ να σου πω,είναι ότι από thomann,για να μην έχεις έξοδα αποστολής,έχει από ποσό και πάνω(από 300 ήταν μέχρι πρόσφατα) που στέλνει χωρίς αυτά.

Επίσης,ρίξε μια ματιά και σε site(noiz) που υπάρχουν γι`αυτό τον σκοπό,με μεταχειρισμένες ή και σε σελίδες μεταχειρισμένων στο facebook. Ίσως βρεις κάτι αξιόλογο εκεί και για ενισχυτή.

Πάντα βέβαια αν σε ενδιαφέρουν τα μεταχειρισμένα(λόγω εγγυήσεων,κατάστασης/φθοράς κτλ)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αγορασα τον mkII 50 πριν λιγους μηνες και ειμαι ευχαριστημενος. Τοσο απο ηχο αλλα και απο τα εφε. Το μονο που βρηκα δυσχρηστο ειναι το software, αλλα ισως ειναι επειδη δεν ασχοληθηκα πολυ. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.