georgios65 Οκτώβριος 28 #7961 Οκτώβριος 28 33 λεπτά πριν, το μέλος kostas.karras έγραψε: ΧΑΡΙΟΝΤΑΙ: ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΥΟ ΟΘΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ETHERNET SWITCH ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΚΕΡΑΙΑ TP LINK (ΕΧΕΙ ΟΓΚΟ) ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΥΤΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ . ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ 775 ΣΟΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΕΥΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 478 TO MIΚΡΟ ΛΕΥΚΟ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΝΟ ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΙΤΧ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑΝ ΦΑΝ ΚΟΝΤΡΟΛΕΡ ΛΕΥΚΟ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΟΥΤΕΡ DVD PLAYER ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ , SATELITE, 5,1 ΜΕ DVD PLAYER (ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) ΕΝΑ ΔΙΑΦΑΝΟ PAD ,ΑΝΤΙΘΑΜΒΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ Καλησπέρα Κώστα και Χρόνια Πολλά με υγεία. Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για τις οθόνες, εφόσον δεν ζητηθούν από κάποιο άλλο μέλος. Ευχαριστώ. 1
slalom Οκτώβριος 28 #7962 Οκτώβριος 28 39 λεπτά πριν, το μέλος kostas.karras έγραψε: ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ETHERNET SWITCH Δηλωνω ενδιαφερον για τα μικρα switch, και τα καλωδια 1
kostas.karras Οκτώβριος 28 #7963 Οκτώβριος 28 μπορω και αποστολη με box now για τα περισσοτερα , οχι ομως οθονες και tower στειλτε μου πμ για τα υπολοιπα
2cpu Οκτώβριος 28 #7964 Οκτώβριος 28 Mετα απο προσφατη αναβαθμιση χαριζεται ενας σκετος (οχι καφες ) G4560 Βρισκομαι Θεσσαλονικη οποιος θελει συναντηση αλλιως αποστολη με οτι τροπο σας βολευει. 1
YDinopoulos Οκτώβριος 29 #7965 Οκτώβριος 29 Δινω μια ΑΙΟ 280mm της Cougar, μοντελο Aqua. Το θεμα ειναι, δεν δουλευει η αντλια....Ενω παιρνει ρευμα (μετρημενο με πολυμετρο), κατι...δεν.... (Κρατουσε 5700G με μονιμο 40-50% load) στους 52 βαθμους το καλοκαιρι !) Παραλαβη απο Γλυφαδα μονο. 4
2cpu Οκτώβριος 30 #7966 Οκτώβριος 30 On 28/10/2025 at 9:09 ΜΜ, το μέλος 2cpu έγραψε: Mετα απο προσφατη αναβαθμιση χαριζεται ενας σκετος (οχι καφες ) G4560 Βρισκομαι Θεσσαλονικη οποιος θελει συναντηση αλλιως αποστολη με οτι τροπο σας βολευει. Δοθηκε σε ενα φιλο . 1
xriantw Νοέμβριος 1 #7967 Νοέμβριος 1 On 29/10/2025 at 10:50 ΠΜ, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Δινω μια ΑΙΟ 280mm της Cougar, μοντελο Aqua. Το θεμα ειναι, δεν δουλευει η αντλια....Ενω παιρνει ρευμα (μετρημενο με πολυμετρο), κατι...δεν.... (Κρατουσε 5700G με μονιμο 40-50% load) στους 52 βαθμους το καλοκαιρι !) Παραλαβη απο Γλυφαδα μονο. Με ενδιαφερει.
YDinopoulos Νοέμβριος 1 #7968 Νοέμβριος 1 21 λεπτά πριν, το μέλος xriantw έγραψε: Με ενδιαφερει. καλησπέρα, απ9 Δευτέρα θα είμαι Γλυφάδα ,οπότε και κανονίζουμε να περάσεις. Τα υπόλοιπα σε ΡΜ..
metalmike 2 ώρες πριν #7969 2 ώρες πριν Χαρίζεται modem/router Netgear DGN2200v3 με περασμένο amod (μπορείς να ρυθμίσεις το SNR και πολλά άλλα). Ύστερα από πάρα πολλά χρόνια απροβλημάτιστης χρήσης του σε ADSL στο πατρικό μου (πραγματικό σκυλί), μπήκε πρόσφατα FTTH οπότε πλέον δε χρειάζεται. 3
Recommended Posts