Jump to content

xriantw

Premium Members
  • Posts

    357
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by xriantw

  1. xriantw

    Sapphire Radeon RX 6600 8GB Pulse καινουρια

    Changed Κατάσταση to Πωλήθηκε
  2. Αγορα πριν 1 μηνα απο το eshop, πληρη συσκευασια και αποδειξη. Αθηνα 180 ευρω
  3. xriantw

    Αυτοκίνηση

    Το bodykit και η φωτο παντως ειναι εντυπωσιακα, δεν θα μπορουσε να διχνει πιο ομορφο. Ειναι απο τις περιπτωσεις που googlαρω να δω ποιο αμαξι ειναι αυτο...
  4. xriantw

    Αυτοκίνηση

    InMotion started designing and producing the new battery pack in the race car with more than thirty students in November 2022. What's remarkable is that this battery pack charges in just 3 minutes and 56 seconds, with a charging power of 322 kW, a total capacity of 29.2 kWh, and a range of approximately 250 kilometers. InMotion develops fastest-charging electric race car in the world WWW.TUE.NL A 24-hour test showed minimal degradation of the battery pack after fast charging.
  5. xriantw

    Αυτοκίνηση

    Τωρα που 6 μηνες το χρονο πρεπει να εχουμε «αντιολισθητικά» για να μην φαμε κληση, αυτα τα tireup-δεστρες με 10 ευρω μας καλυπτουν?
  6. xriantw

    Αυτοκίνηση

    Σύρος: Τους «κούφανε» ο οδηγός του Smart – Πήγε έτσι να μπει στο πλοίο για τον Πειραιά | Τι λες τώρα; WWW.TILESTWRA.COM Ακόμα και οι λιμενικοί έμειναν έκπληκτοι από τις εικόνες που έβλεπαν. Το Smart είχε βουλιάξει από το βάρος… O λόγος για ένα... https://www.tilestwra.com/syros-toys-koyfane-o-odigos-toy-smart-pige-etsi-na-mpei-sto-ploio-gia-ton-peiraia/ Δεν μετραει το μεγεθος αλλα πως το χρησιμοποιεις.... ειπε και το απεδειξε. Σύρος: Τους «κούφανε» ο οδηγός του Smart – Πήγε έτσι να μπει στο πλοίο για τον Πειραιά | Τι λες τώρα; WWW.TILESTWRA.COM Ακόμα και οι λιμενικοί έμειναν έκπληκτοι από τις εικόνες που έβλεπαν. Το Smart είχε βουλιάξει από το βάρος… O λόγος για ένα...
  7. xriantw

    Battlefield 2042

    Αυριο αρχιζει αλλα εχουν βγει καποια βιντεο, και ολες οι αλλαγες ειναι σωστες. Mονο που ο σπεσιαλιστας με το tv missile θα επρεπε να υπηρχε απο την πρωτη μερα, οπου στο break τα ελικοπτερα εκαναν παρτυ (και πραγματικα λυπομουνα τους αμυνομενους που επαιζαν το objective). Αν φτιαξουνε το minimap και βαλουν server browser ειναι ετοιμο για κυκλοφορια.
  8. Θελω να επισκευασω το πληκτρολογιο ενος μηχανηματος, ειναι το ιδιο υλικο οπως ολα τα τηλεκοντρολ με τις μαυρες αγωγιμες κουκιδες. Αγορασα τις επαφες απο ebay αλλα μια απλη κολλα uhu που εχω δεν κολλαει. Υπαρχουν κολλες σαν αυτη https://www.electronio.gr/el/set-episkeuis-100-koumpion-apo-kaoutsouk-gia-tileheiristiria-tileorasis-me-kolla-7ml.html αλλα θελω να βρω απο αθηνα και δεν ξερω τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει. Θελει ειδικη κολλα η μεμβρανη? ή απλα πρεπει να ειναι για πλαστικα?
  9. xriantw

    Αυτοκίνηση

    Το ρευμα μπορουμε να το παρουμε δωρεαν απο τον ηλιο. Τα 50 χιλιομετρα τη μερα τα βγαζεις με 5000 ευρω εγκατασταση που θα αντεξει 20 χρονια. Με τα καυσιμα πληρωνουμε οτι θελει ο εισαγωγεας και οτι θελει το κρατος, δεν εχουμε επιλογη. Οι μπαταριες δεν χαλανε εντελως μετα τα 8 χρονια, αλλα πεφτει η αποδοση. Οταν ερθει η ωρα αντικαταστασης (αν ερθει), θα υπαρχουν αρκετα συνεργεια και εναλακτικες μπαταριες.
  10. xriantw

    Αυτοκίνηση

    Μονο αν μενεις μονοκατοικια κοιτας ηλεκτρικο. Το DS εχει plugin με 55 χιλιομετρα αυτονομια (το 2024 θα εχει ηλεκτρικη). Εγω θα επαιρνα plugin γιατι το ρευμα μπορει να πεσει ενω η βενζινη ποτε.
  11. xriantw

    Φωτοβολταϊκά - ΔΕΗ

    Να πουλας ρευμα δεν αξιζει σε καμια περιπτωση. Netmetering αξιζει αφου το ρευμα που παραγεις αφαιρειται απο αυτο που καταναλωνεις, ειναι σαν να πληρωνεις προκαταβολικα το ρευμα (ή μερος του ρευματος) που θα καψεις τα επομενα χρονια. Αλλα η netmetering εγκατασταση ειναι πολυ ακριβη. Σε μια εταιρια ειδα οτι αυτονομο πακετο 5,4kWh εχει 2.750€ , ενω netmetering 4kWp για συμψηφισμό κατανάλωσης έως 6.500kWh ετησίως εχει 8000€. To ιδανικο ειναι DIY και πανελ στο εδαφος. Κοστιζει περιπου οσο το αυτονομο αλλα με μπαταριες που αντεχουν 5000 εκφορτισεις (στο 90%) και ινβερτερ που γυρναει αυτοματα στο δικτυο οταν πεφτουν οι μπαταριες.
  12. xriantw

    Αυτοκίνηση

    @unseenΚαλοριζικο, αντε και στα δικα μας... οι κατοικοι ελλαδας με ιδιωτικο παρκινγκ και χωρο στη ταρατσα για πανελ.
  13. xriantw

    Αυτοκίνηση

    Ετσι ειναι, πειτε τα να γινουμε πολλοι. Στις μπαταριες εχουμε μεινει πισω, αλλα διαβαζω οτι toyota και tesla κατι ετοιμαζουν. Θα επρεπε τα ηλεκτρικα να ειναι πιο φθηνα απο βενζινοκινητα.
  14. xriantw

    Battlefield 2042

  15. xriantw

    Battlefield 2042

    Οσα και να δωσεις, πεταμενα λεφτα ειναι. Περιμενε μηπως βγαλουν δωρεαν DLC χαρτες χωρις jet-heli, ωστε να παρει 6-12 μηνες ζωης.
  16. xriantw

    Αυτοκίνηση

    Με βαζει σε σκεψεις. Η δεξαμενη μου χωραει 55 λιτρα. Επειδη δεν κανω πολλα χιλιομετρα, συνηθως δεν παρακολουθω την τιμη. Δηλαδη αν γεμισω θα με βγαλει για 5 μηνες. Υπαρχει περιπτωση να πεσει και να βγω χαμενος?
  17. xriantw

    Battlefield 2042

    Οποιος παιζει ακομα, θα ειδε ποση αναμονη εχει για να βρει σερβερ. 15 με 30 λεπτα ή και ποτε. Δηλαδη εστω τωρα παιζουν 1000 ατομα ευρωπη σε 10 σερβερς. Οταν τελειωνει ο γυρος σε εναν σερβερ τους πεταει ολους, οποτε αλλοι κλεινουν το BF , αλλοι ψαχνουν γεματο σερβερ και αλλοι περιμενουν σε αδειο. Ετσι μενουν 9 σερβερ. Σε 20 λεπτα μενουν 8 σερβερ. Αν μοιρασουμε και τα 1000 ατομα στα διαφορα gamemode ... Αν δεν σταματησει το ρεσετ του σερβερ στο τελος του γυρου, ουτε το δωρεαν και infantry πιστες δεν το σωζουν, παραταση ζωης 6 μηνων του δινουν
  18. xriantw

    Αυτοκίνηση

    Εστω οτι καποιος ανωμαλος βαζει καμερα και γυρναει εξω απο σχολεια. Δεν υπαρχει καταγγελια και ενας αστυνομικος τυχαια βλεπει την καμερα και του κανει ελεγχο. Ο Κουγιας τον υπερασπιζεται και λεει οτι καθενας εχει δικαιωμα να εχει καμερα και ο αστυνομικος δεν ειχε δικαιωμα να τον ελεγξει, και παρανομα πηρε την καμερα. Οποτε αφου (στην Ελλαδα) παρανομο υλικο δεν δεχεται το κρατος και το δικαστηριο, ο ανωμαλος βγαινει αθωος.
  19. xriantw

    Αυτοκίνηση

    Μπορει να ειναι νομικο θεμα. Δηλαδη αν καποιος εχει καμερα για αλλο λογο, και η αστυνομια δεν μπορει να το αποδειξει αλλα βαση νομου μπορει να επεμβει.
  20. xriantw

    Αυτοκίνηση

    Δεν το εγραψα σωστα, και θα επρεπε να βαλω εισαγωγικα. Αν το κρατος δεν μου δινει δανειο*, δεν μου δινει τη δυνατοτητα αρα και το δικαιωμα. *(χωρις τον ορο.... κατασχεσης αν χασω τη δουλεια μου)
  21. xriantw

    Αυτοκίνηση

    Πρεπει να αλλαξουμε τροπο σκεψης. Δηλαδη ο ηλιος δινει δωρεαν ενεργεια και μπορει ο καθενας, που εχει ταρατσα-γκαραζ-γη, να βαλει πανελ και να φορτιζει απευθειας το EV-plugin κλπ. Ενα κρατος πρεπει να δινει το δικαιωμα (δηλαδη δυνατοτητα) σε οποιον θελει να παρει EV και να βαλει πανελ, αντι να χαριζει 5000-8000 σε οποιον (δεν τα χρειαζεται και) θελει να παρει EV. EV ειναι το μελλον στην Ελλαδα, αν το απαιτησουμε η (οποια) κυβερνηση θα το κανει.
  22. xriantw

    Αυτοκίνηση

    Κλασικη περιπτωση , ογκωδες οχημα στη μεσαια, νταλικα δεξια , "τρενακι" αριστερη. Πολυ ευκολο να γινει τρακαρισμα. Στη μεσαια παραβαινει τον ΚΟΚ, θα επρεπε να μπει εκει μονο για να προσπερασει την νταλικα. Η φεραρι παραβαινει τον ΚΟΚ, κανει προσπερασει απο δεξια ανω του οριου, αλλα ασφαλες και ειδε και τον αλλο απο αριστερη μου εβγαλε φλας. Το λεον..... μεθυσμενος ή δεν θα επρεπε να εχει διπλωμα.
  23. xriantw

    Battlefield 2042

    Δεν ξερω αν αλλαξε κατι ή απλα ολοι εμαθαν να πετανε, αλλα στο break 128 γινεται τις εκδιδομενης απο τα ελικοπτερα. Ειδικα σε πιστες με ουρανοξυστες ισως εχω δει 4 και 2 τζετ ταυτοχρονα. Αν το καλοκαιρι βγαλουν DLC χωρις πετουμενα, ολοι (οσοι εχουμε μεινει) απο CQ-Break εκει θα παμε.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.