Jump to content



πρόβλημα με κάτω μπάρα


serpico75

Recommended Posts

Καλημέρα.

 

Ήθελα μία βοήθεια σε πρόβλημα με ένα tablet android.

Από χθες το απόγευμα, δεν ανταποκρίνεται η χαμηλή μπάρα. Αυτή που δείχνω σε ένα παράδειγμα (μπάρα σε κόκκινο πλαίσιο) ενός τυχαίου tablet στη φωτογραφία:

 

tablet_1.jpg.887858b92c423ab6d7bd52a9d128b9c7.jpg

 

Το πρόβλημα δεν είναι με τα τρία πλήκτρα-softkeys (back - home - multiple apps) που ανήκουν στη μπάρα. Είναι όλη η μπάρα. Όπου και εάν ακουμπίσω, τίποτα. Δεν ανταποκρίνεται.

 

Έχει πρόβλημα όλη η περιοχή (ας το πούμε κάτω κάτω μπάρα - δεν ξέρω εάν έχει κάποια ιδιαίτερη ονομασία):από αριστερά έως δεξιά. Αυτό φαίνεται και από το εξής:

 

εάν μπω στο youtube, βάλω ένα βίντεο, και το κάνω full screen, δεν μπορώ να πάω το βίντεο με την time bar τού βίντεο μπροστά ή πίσω (αφού φυσικά την εμφανίσω), κι αυτό

διότι η time bar ανήκει μέσα στην περιοχή της προβληματικής μπάρας που δεν ανταποκρίνεται.

 

Το ίδιο και εάν έχω κάνει το youtube βίντεο σε full screen, δεν μπορώ να το κάνω window από το εικονίδιο κάτω δεξιά όταν το εμφανίσω:πατάω επάνω του, αλλά, επειδή καί αυτό ανήκει στην προβληματική περιοχή, δεν μπορεί να γίνει το βίντεο window.

 

Φυσικά δεν μπορώ να δουλέψω. Κάνω συνεχώς restart διότι, εφόσον δεν έχω σε λειτουργία μεταξύ άλλων το back, σε όποια εφαρμογή μπω, τέλος. Σταματάω σε αυτή. 

 

π.χ. μπαίνω youtube:χωρίς το back/home/multiple apps, πρέπει να κάνω restart εάν θέλω να πάω σε άλλη εφαρμογή.

π.χ. μπαίνω notepad, ανοίγω π.χ. ένα αρχείο, δουλεύω λίγο, και δεν μπορώ καν να πάω πίσω, να διαλέξω άλλο αρχείο ή να βγω από το notepad χωρίς τα softkeys.

κ.λπ. κ.λπ.

 

Το στοιχεία που θα σας δώσω για βοήθεια.

 

Αυτό που έγινε και δεν ανταποκρίνεται η μπάρα, έγινε χθες το απόγευμα εντελώς ξαφνικά.

-Δεν χτυπήθηκε το tablet πουθενά.

-Δεν έγινε κανένα update.

-Δεν είχα κοντά στο tablet κάτι μαγνητικό (λέω, μήπως επηρρεάστηκε από μαγνητισμό η περιοχή - τραβηγμένο αλλά το αναφέρω)

 

Είχα το tablet στη βάση επάνω όπως πάντα, δούλευα, και το άφησα να δουλέψω στον υπολογιστή. Το έχω ρυθμισμένο να σβήνει σε αδράνεια μετά από 30 λεπτά. Γύρισα στο tablet μετά από 1 ώρα περίπου, και αυτό ήταν. Από χθες το απόγευμα, έχω το πρόβλημα.

 

Είχε κάποιος κάτι ανάλογο;

 

Ό,τι πληροφορία θέλετε που μπορεί να βοηθήσει...

 

Link to comment
Share on other sites

Πριν λίγο δοκίμασα το εξής. Δούλευα πάντα το tablet οριζόντια. Δοκίμασα περιστροφή. 180 μοίρες, και πάλι οριζόντια, δουλεύει. Καί τα softkeys, καί στη navigation bar το youtube video να το κάνεις από full screen παράθυρο (εικονίδιο youtube κάτω δεξιά).
Επίσης, κατακόρυφα, σε όποια από τις δύο περιπτώσεις, δουλεύει.

Έγινε επεξεργασία από serpico75
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.