Jump to content

Antimalware service cpu load on boot


Recommended Posts

Σπερες σε ολους.

Εδω και καιρο (λογικα απο οταν αλλαξα συστημα και μπηκε ο 5800Χ) εχω το εξης προβλημα:

Οταν κανει boot το pc απο κλειστο για 5 λεπτα τουλαχιστον το antimalware service μου δινει ενα cpu load γυρω στο 9% αλλα με την θερμοκρασια να φτανει 70!!!! βαθμους...

Μολις σταματαει και δεν το βλεπω πια στα tasks τοτε η θερμοκρασια παει 40 βαθμους με 45. Εχω δοκιμασει οτι μπορουσα. ΔΕΝ εχω κλεισει τελειως το windows defender για να μην ειναι εντελως απροστατευτο το PC. Εχω βαλει registry entries εχω βαλει exclusions στο defender εχω βαλει task συγκεκριμενη μερα της εβδομαδας να κανει scan, τιποτα δεν το λυνει...

Λεγοντας το σε ενα φιλο μου ειπε οτι εδω και λιγο καιρο το ιδιο service σκιζει το pc της γυναικας του το οποιο σερνεται (εγω δεν εχω τετοιο θεμα απλα εχω τρελες θερμοκρασιες) και ουτε αυτος εχει βρει λυση. Εχει παθει καποιος κατι αντιστοιχο και εχει βρει καποια λυση;

Edited by icy20
  • Like 1
Link to post
Share on other sites

(μιλάμε για windows 10) το drivε, h RAM δείχνουν επίσης μεγάλη χρήση;  Άλλα services τύπου Cortana, search κλπ τα έχεις κλειστά; Ο φίλος σου ίδιο επεξεργαστή έχει; Μήπως δεν σχετίζεται με την αλλαγή επεξεργαστή κι είναι καμιά παπαριά από update των γουίντοους.

Link to post
Share on other sites

Ο αλλος ειχε 3600 επεξεργαστη. Αλλα μου ειπε οτι εβαλε τα exclusions στο defender και σταματησε

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.