Jump to content


Πρόβλημα με οθόνη (πιθανά)


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και 1 μήνα έχω φτιάξει νέο pc άρα όλα τα εξαρτήματα είναι καινούργια. Από εχτές μου βγάζει η οθόνη ( Samsung 24 LF24T350) ότι ακριβώς βλέπεται στις φωτογραφίες. Ουσιαστικά το έχει κάνει 2 φορές μέχρι στιγμής. Την πρώτη ανοίγοντας ένα game και την δεύτερη βγαίνοντας από game.  Ουσιαστικά οι γραμμές άλλαζαν χρώμα κλπ όσο πέρναγε η ώρα. Βάζοντας την οθόνη σε stand by mode κατάλαβα ότι φαινόντουσαν ακόμα οι λωρίδες στο φόντο του stand by. Έκανα restart και πάλι έβγαιναν όμως πιο αχνά. Περνώντας η ώρα από ότι δείχνει εξαφανίστηκαν. Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να φταίει και πού επικεντρώνεται το πρόβλημα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

Link to comment
Share on other sites

Ανδρέα υπάρχει περίπτωση να προέρχεται απο κάρτα γραφικών ή μητρική η λές οτι είναι όντως η οθόνη  ? Εντωμεταξύ οι θερμοκρασία μου όταν παίζω ενα συγκεκριμένο game κυμαίνονται 42-44, είναι οκ ή όχι ? 

Έγινε επεξεργασία από blackforester
Link to comment
Share on other sites

Είναι καθαρά θέμα οθόνης και τίποτα άλλο, αν θες δοκίμασε τη σε άλλο pc για να σου φύγουν οι αμφιβολίες.

Ναι οι θερμοκρασίες είναι οκ, αλλά πες μας ποια cpu έχεις και ποια κάρτα γραφικών και ποιο game παίζεις για να έχουμε μια συνολική εικόνα.

Έγινε επεξεργασία από xkandreas
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.