Jump to content



Laptop για έκδοση τιμολογίων


Recommended Posts

Φιλος ψαχνει λαπτοπ το οποιο θα βρισκεται σε καταστημα και θα περαστει σε αυτο καποιο προγραμμα για να κοβει τιμολογια.
Δεν μου εχει διευκρινισει γιατι δεν γνωριζει αν χρειαζεται να εχει αμμεση σχεση με την ταμειακη ή το pos αλλα νομιζω δεν μας αφορα ιδιαιτερα.

Budget δεν μου εχει αναφερει αλλα οσο περισσοτερο αντεξει στον χρονο τοσο το καλυτερο. 

Τις προτασεις σας pls :)

Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη, αλλά η εξοικονόμηση χώρου είναι άστοχη δικαιολογία, αφού και το λάπτοπ χρειάζεται κι αυτό αρκετόν οριζόντιο χώρο. Ένα βύσμα τροφοδοσίας κι ένα καλώδιο δικτύου από 'δώ, ένα φλασάκι κι ένας barcode scanner από 'κεί, το πλάτος του λάπτοπ αυξάνεται αμέσως κατά 50%. Αξίζει να φτιάξετε έναν υπολογιστή με mITX motherboard που υποστηρίζει δύο ssd's σε RAID-1, σε μικρού μεγέθους κουτί, που μπορεί να στηθεί όρθιο. Όσο για την οθόνη, αυτή μπορεί να γίνει "εναέρια", στηριγμένη σε βραχίονα βιδωμένο στην άκρη της εργασιακής επιφάνειας, ή στον τοίχο. 

 

Βέβαια, και με ένα λάπτοπ, θα την κάνει τη δουλειά του ο άνθρωπος, αλλά με τόσους συμβιβασμούς, που αυτή η λύση πρέπει να κριθεί απορριπτέα.

Link to comment
Share on other sites

Σιγουρα υπαρχουν πιο πρακτικες λυσεις αλλα αφου το εχουν σκεφτει ετσι και μεχρι αυτο το σημειο μπορουν διαχειριστουν τον εξοπλισμο δεν θα ηθελα να τους χαλασω χατηρι οποτε αν εχετε καποια προταση συνεχιζει να ειναι καλοδεχουμενη :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.