Jump to content



Αγορά οθόνης τηλεδιάσκεψης/προβολής


Recommended Posts

Έχω λάβει έγκριση για το ΕΣΠΑ δικηγόρων και στις επιλέξιμες δαπάνες αναγράφεται η αγορά οθόνης τηλεδιάσκεψης/προβολής. Μπορεί να μου προτέινει κάποιος κάποιο καλό μοντέλο; Ψάχνω στο skroutz, αλλά με παραπέμπει σε οθόνες για προβολείς. Δεν έχω καταλάβει τι είναι ακριβώς. Είναι οθόνες που συνδέονται στην ΚΜ σταθερού ή είναι κάτι σαν τηλεόραση για τηλεδιάσκεψη πχ τύπου zoom; 

Link to comment
Share on other sites

Οθόνη τηλεδιάσκεψης είναι μια οθόνη που σου επιτρέπει να κάνεις τηλεδιάσκεψη χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό, δηλαδή ενσωματώνει μεγάφωνα και web camera. 

 

20210312130623_philips_275b1h_monitor_27
WWW.SKROUTZ.GR

Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν Philips 275B1H Monitor 27" QHD 2560x1440. Αγόρασε εύκολα μέσω Skroutz!

 

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ! Τώρα κατάλαβα. Ήδη αγόρασα ηχεία και κάμερα, οπότε μάλλον δε θα εγκριθεί και η αγορά οθόνης με ενσωματωμένες τις παραπάνω συσκευές. Επομένως, καλύτερα να αγοράσω μεγαλύτερη οθόνη γραφείου. Δεν πρέπει να διαθέτει ενδωματωμένη κεραία. Για τι πράγμα; Όσες βρίσκω έχουν και λειτουργία smart TV. Θεωρείται ότι διαθέτουν κεραία;

Link to comment
Share on other sites

Βρήκα αυτήν εδώ:

 

PER.171091.jpg
WWW.E-SHOP.GR

Ïèüíç SAMSUNG LS32AM500NUXEN 32 LED SMART FULL HD.Ç ðñþôç ïèüíç do-it-all óôïí êüóìï.Ç SKU:PER.171091

 Υπάρχει και αυτή εδώ, αλλά είναι πολύ ακριβή:

 

PER.171093.jpg
WWW.E-SHOP.GR

Ïèüíç SAMSUNG LS32AM700UUXEN 32 LED SMART 4K ULTRA HD..Ç ðñþôç ïèüíç do-it-all óôïí SKU:PER.171093

 

Link to comment
Share on other sites

15 ώρες πριν, το μέλος ΣτοΠαραΠεντε έγραψε:

Δεν πρέπει να διαθέτει ενδωματωμένη κεραία. Για τι πράγμα;

Για να μη λειτουργεί ως συμβατική τηλεόραση. Μην πάρεις ούτε smart οθόνη, μπορεί να την απορρίψουν. Και μη δίνεις σημασία α' αυτές τις Samsung. Ψωρο-VA στα 60Hz; Και με τη Samsung να σφυρίζει αδιάφορα για τη χρωματική γκάμα; Εν έτει 2022; 

 

Πάρε τη Philips που σου πρότεινα. Μην αναφέρεις τίποτε για τις ενσωματωμένες δυνατότητές της. Απλώς, μια οθόνη. Αν δεν είναι επιλέξιμη, βρες μια καλή οθόνη IPS, τουλάχιστον 75Hz και 100% sRGB. Τουλάχιστον αυτά. 

Link to comment
Share on other sites

Μίλησα με το γραφείο ΕΣΠΑ. Για να μην υπάρξει πρόβλημα με τον φάκελό μου, μού πρότειναν να αγοράσω έναν καινούριο σταθερό και για το θέμα της οθόνης να ενημερώσω τον προμηθευτεί σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προκήρυξης, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα. Το ασφαλέστερο είναι να πάρω μια συμβατική οθόνη γραφρείου. Ήδη αγόρασα ηχεία και κάμερα. Το κακό είναι ότι εστίασα αλλού στην αρχή (αγορά πολυμηχανήματος laser Α3) και πλέον σκέφτομαι να αγοράσω νέο Η/Υ, αλλά οι εκπτώσεις τελείωσαν. Η ένταξή μου εγκρίθηκε στις αρχές Νοεμβρίου 2021 και πρέπει εντός 6 μηνών να έχω ολοκληρώσει τα πάντα. Δεν ξέρω αν το Πάσχα θα έχουν εκπτώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.