Jump to content



Brothers in Arms -> Γνώμες


Τζώρτζης

Recommended Posts

Έχει παίξει κανέις το συγκεκριμένο παιχνίδι?

"Πρωτοποριακός συνδυασμός FPS με στρατηγική,που δείχνει το μέλλον του gaming" σχολιάζει γνωστό περιοδικό...

Από screenshots και review φαντάζει πολύ προσεγμένο και πρωτοποριακό...

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από εδώ.

s_029.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αν και αυτό παίζω αυτήν την περίοδο θα περίμενα κατί καλύτερο από αυτό το παιχνίδι. Τουλάχιστον να είχε ανάλογα γραφικά με far cry εφόσον είναι από την ίδια εταιρεία. Ο ήχος που κάνουν τα όπλα στην γέμιση ή κατά τον πυροβολισμό μου φαίνεται υποδεέστερος απο αυτόν του call of duty. Στα θετικά είναι ότι το όλο story είναι πολύ καλοστημμένο και μου αρέσει ο σχεδιασμός της κάθε πίστας (δεν χανεσαι εύκολα). Εν κατακλείδι θα το πρότεινα σε κάποιον που έχει να παίξει καιρό τέτοιου είδους παιχνίδι. :banging:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από helloween [Σήμερα, στις 18:23]

Ο ήχος που κάνουν τα όπλα στην γέμιση ή κατά τον πυροβολισμό μου φαίνεται υποδεέστερος απο αυτόν του call of duty.

Και εγω κατι τετοιο εχω καταλαβει απο κατι reviews που εχω διαβασει. Οτι δηλαδη ειναι υποδιεστερο γενικα το παιχνιδι απο το CoD. Πιστευω οτι δεν ειναι το παιχνιδι που θα σε καθηλωσει και οτι δεν θα μπορεις να ξεκολλησεις.
Link to comment
Share on other sites

απλα η ubisoft το εκδιδει , developer ειναι αλλη εταιρεια :p , εχω διαβασει οτι μπορεις να δοιηκεις την ομαδα σου ακομα και να καθοδηγεις μια μεραρχια απο τανκς , αλλα επισης εχω ακουσει οτι δεν εχουνε οι πιστες του το χαος που βλεπεις στο CoD πχ , multiplayer ειναι μεχρι 8 ατομα αν θυμαμαι καλα (!!!!!!) , εχω φαει WW2 shooters με το κουταλι οπως και οι περρισοτεροι δεν θα κανω καν το κοπο να ψαξω για κανα demo :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Τα γραφικά είναι πολύ καλά, όχι κορυφαία όμως.

Ο ήχος δεν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά σε κανένα παιχνίδι δε μου κάνει πλέον... Απλώς κάνει τη δουλειά του.

Το gameplay έχει κάποιες ουσιώδεις διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα κλασικά βαράω-ότι-κινείται FPS (δηλ. Medal of Honor, Call of Duty - το Battlefield 1942 δεν ανήκει σ' αυτήν την κατηγορία!)

Έχεις μια ομάδα και πρέπει να τη συντονίσεις ώστε κάποιοι να "καθηλώσουν" τον εχθρό με τα πυρά και οι άλλοι να του βγουν από πίσω. Υπάρχει πάνω από κάθε εχθρό ένας δείκτης που δείχνει πόσο "καθηλωμένος" απ' τα πυρά είναι, δηλ. πόσο εύκολα μπορεί να ανταποδώσει τα πυρά. Σε κάθε σημείο μπορείς να πάρεις ένα πανοραμικό view της πίστας για ν' αποφασίσεις τη στρατηγική σου, στο οποίο βλέπεις τους εχθρούς, πιθανές διαδρομές για να τους βγεις από πίσω κλπ.

Αυτό που λείπει είναι κάποια controls, όπως lean left/right, prone ενώ το zoom στο όπλο (όταν βλέπεις από το σκόπευτρο) είναι μάλλον άχρηστο καθώς το crosshair είναι εξίσου αποτελεσματικό!

Έχω παίχει λίγο ως τώρα και είναι ενδιαφέρον. Φοβάμαι ωστόσο πως αν συνεχιστεί στο μοτίβο αυτό θα γίνει βαρετό, καθώς δε χρειάζεται και την υπερβολική σκέψη για να τα φέρεις σε πέρα, ενώ και το συστημα "μπουλούκι" μπορεί να αποδώσει...

Προσωπικά το κοιτάζω γιατί θέλω ένα πιο "σοφιστικέ" FPS για LAN, όπως ήταν πχ το Battlefield και όχι ένα απλό μπαμ-μπουμ όπως το Doom...

Ως τώρα δεν έχω απογοητευτεί, θέλω να το προχωρήσω κι άλλο να δω αν γίνονται πιο περίπλοκες οι πίστες.

Link to comment
Share on other sites

Απο τις μεγαλυτερες πατατες των τελευταιων ετων για μενα, αφου πυροβολας τον αλλον στο κεφαλι και δεν παθαινει τιποτα και πρεπει να πας απο το γυρο για να τον σκοτωσεις.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 09:37]

Απο τις μεγαλυτερες πατατες των τελευταιων ετων για μενα, αφου πυροβολας τον αλλον στο κεφαλι και δεν παθαινει τιποτα και πρεπει να πας απο το γυρο για να τον σκοτωσεις.

Και εμένα αυτό με ξενέρωσε από την αρχή.

Έβαλα τους δικούς μου να κρατάνε ακίνητους τους εχθρούς και πήγα να κάνω τον sniper (έβλεπα τα κράνη τους) , αλλά δεν.... αόρατος τοίχος....

Πραγματικά , πέρα από την οπτική δεν βρίσκω σε τι άλλο μοιάζει με κανονικό fps.

Καθαρά strategy είναι.

Αν και το μεγαλύτερο μειονέκτημά του είναι πως ασυνείδητα το συγκρίνω με το CoD , που είναι μακράν καλύτερο.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από unstoppable

πυροβολας τον αλλον στο κεφαλι και δεν παθαινει τιποτα και πρεπει να πας απο το γυρο για να τον σκοτωσεις.

Αυτοι ομως μια χαρα σε πετυχαινουν .......

Ασε που αν καποιος απο τις ομαδες σου σκοτωθει σε μια πιστα στην επομενη ειναι κανονικα παρον .............ουτε ο Λαζαρος να ηταν

Παντως αναφερεται σε πραγματικη ιστορια και το θετικο ειναι οτι εχει γινει μεγαλη προσπαθεις απο τους δημιουργους για την οσο δυνατο πιστοτερη αναπαρασταση των κτιριων και γενικα των περιβαλοντων χωρων

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.