Jump to content



μετατροπή txt σε application/octet-stream


Recommended Posts

δούλευα ένα office suite το οποίο μετέτρεπε τα αρχεία doc σε dkb (σας επισυνάπτω ένα παράδειγμα), ώστε να τα διαβάζω σε μια συγκεκριμένη συσκευή.

Δυστυχώς, η εταιρεία έκλεισε, και δεν μπορώ να δουλέψω πλέον το software , με κανέναν τρόπο.

 

ψάχνω τρόπο (software) να μετατρέψω τα doc αρχεία μου (ή txt) σε αυτήν την μορφή ώστε να τα φορτώσω στην συσκευή και να τα διαβάσω.

δεν γνωρίζω τίποτα από προγραμματισμό, και θα προτιμούσα κάποια λύση Online, δηλαδή να δίνω το αρχείο doc και να μου το μετατρέπει.

 

υπάρχει περίπτωση κάποιος να κατέχει το θέμα και να παρέχει βοήθεια;

01.dkb

Link to comment
Share on other sites

IJIJIJIJIJIJ IJIJIJIJIJIJ¥ MkMkMkMkMk MkMkMkMkMkMkMkMkMkmk MkMkMkMkMkMkMkMkMk IJIJIJIJ$!ç 9,cMkMkMkóœ ,c,c,c,c-kÇ 9(BMkMkMkï {,c,c,c,c,c iJiJiJiJiJiJiJiJiJiJ mkmkmkmkmkmk iJIJA AIJIJIJ IJIJ IJIJIJe)E)IJ IJIJóœ IJIJßÿ IJIJ IJIJ­ iJiJ iJiJ f1f1f1ë ZiJf1f1f1f1Öµ f1f1f1f1f1 f1f1f1f1 f1f1f1f1 mkmkmkmkmkmkmkmkmkmk„ mkmkmkmkmkmkmkmkmk mkmkmkmkmk MkMkMkMkMkMkMkMkMk iJiJiJiJiJ IJIJIJIJ(BÆÿÿ ,c,c,c,c,c,c,c,c,c,c­ ,c,c,c,c,c,c,c,c,c,c„ ,c,c,c,cMk ,c,c,c,c,c,c ,c,c,c,c,c,c ZiJiJiJiJiJiJiJiJiJª RiJiJiJiJiJiJiJiJiJ<÷½ IJIJ IJIJ IJIJ IJiJ MkMkMkMkMk iJiJ iJiJiJ RE)iJiJiJiJŒ f1f1f1f1f1f1f1f1f1y f1f1f1f1f1f1f1f1f1 mkmkmkmkmkmkmkmkmk¥ mkmkmkmkmk smkmkmkmkmk 1E)IJIJIJIJIJ 1IJMkMkMkMkMkÆÿÿ mkmkmkmkmk mkmkmkmkmk MkMkMkMkMkMkMkMkMk ,c,c,c,c,cóœ ,c,c,c,c,c ,c,c,c,c,c„ ,c,c,c,c,c,c,c,c,c ,c,c,c,c,c 

Το ξαναείδα αυτό το site. δυστυχώς μου διαβάζει αυτό.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Προτείνω να δοκιμάσεις και μερικά από τα υπόλοιπα παρόμοια που εμφανίζονται στην αναζήτηση που έκανες. Αν κανένα δε δουλέψει, τότε ίσως είναι χρήσιμο να αναζητήσεις βοήθεια από κάποιον επαγγελματία σχετικό με το αντικείμενο της εφαρμογής σου.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.