Jump to content



Για όσους δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται με το Linux gaming...


gdp77

Recommended Posts

Μπήκα σήμερα στα windows και διαπίστωσα ότι είχα να boot-άρω windows από 5 Μαΐου. Έμπαινα windows μόνο για gaming και για κάποιες εργασίες (που όλο και λιγοστεύουν) windows only.

 

Πλέον με το ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ proton/wine παίζω εδώ και ενάμιση μήνα παιχνίδια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Linux. Για όσους δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι παίζει με το linux gaming, δείτε ενδεικτικά το ακόλουθο video. Μιλάμε για AAA τίτλους και όχι απλά indy games

 

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι με το proton που έχει ενοποιήσει projects που μεταφράζουν από DX9/10/11/12 σε Vulkan στα περισσότερα παιχνίδια στο Linux οι επιδόσεις είναι ανώτερες! Όλα αυτά με Radeon. Με Nvidia, ατυχήσατε (αν και τα πράγματα αλλάζουν τάχιστα καθώς η Nvidia (@!#$ you nvidia) είδε φως και μπήκε τελευταία από την πόρτα, ανοίγοντας μέρος των drivers της, έτσι ώστε να δημιουργηθούν αξιοπρεπείς open source υλοποιήσεις).

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.