Jump to content



Ένα σχόλιο για το amazon prime video .


Recommended Posts

Γεια σας και πάλι. Είπα να δοκιμάσω το prime video της  amazon. 

απλά θέλω να σας πω ότι η χρήση του player του μέσω του chrome στον υπολογιστή είναι πάρα πολύ καλή . Την συγκρίνω με τη εμπερία που έχω από την apple tv που έχω δοκιμάσει . 

Δεν κολλάει καθόλου ο Player. Πατάω το βίντεο και το παίζει αμέσως χωρίς υποψία ότι το κατέβασε .Επίσης το έχω δοκιμάσει και σε άλλη συσκευή και βρίσκει αμέσως το σημείο . Κάποιες φορές το apple tv δεν μου το έκανε σε διαφορετικές συσκεύες . Επίσης η ποιότητα της εικόνας είναι πάρα πολύ καλή και μου βγάζει μόνο hd 1920 . 

Γενικά η εμπερία χρήσης ήταν αρκετά καλή σε σχέση με το apple tv . 

Link to comment
Share on other sites

Το επιβεβαιώνω και σε smart tv Samsung 2017. Το Amazon Prime παίζει πιο στρωτά σε σχέση με το Disney TV. Το καλύτερο app όλων όμως το έχει μακράν το Netflix. Γενικά οι devs του Netflix έχουν πρωτοστατήσει σε κάποιους τομείς (πχ ψάξτε για Chaos Monkey).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

γεια σας και πάλι . Γνωρίζει κανείς να μου πει γιατί η σειρά the grand tour του αμαζον πραιμ ενώ γράφει UHD, στο πισι και στο τάμπλετ μου το εμφανίζει μόνο ως HD;  στις ρυθμίσεις το έχω βάλει βέλτιστη ποιότητα (λέει 6, κατι GB την ώρα ) . Σε ένα ξένο site αναφέρουν ότι πρέπει η έκδοση της ταινίας να είναι UHD. ΣΤΙς λεπτομέρειες και στον τίτλο αναφέρει UHD. Ευχαριστώ . 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.