Jump to content



Mix τραγουδιών winamp


Recommended Posts

Φίλοι μου καλημέρα σας, έχω στήσει ένα ραδιόφωνο στο listen2my radio, χρησιμοποίησα crossfade του winamp και ενώ όλα πάνε καλά τοπικά mix τραγουδιών, ακολουθία κλπ, με το winamp στον "αέρα" - μετάδοση σε listen2myradio δεν έχω αποτέλεσμα, σαν μην χρησιμοποιώ το crossfade, σας παρακαλώ μήπως καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό;  

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς δεν το κατάφερα, δεν μπορώ να καταλάβω ενώ τοπικά μετά τις ρυθμίσεις στο output βγάζει μια χαρά mix, στον αέρα τα πάει τραγούδι τραγούδι και με καθυστέρηση ούτε καν το silence δουλεύει, θα με σκάσει!!!

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που ακούς στον υπολογιστή σου δεν είναι το ίδιο με αυτό στο streaming γτ προφανώς γίνεται encoding και έπειτα streaming από το listen2myradio. Δοκίμασε διαφορετική μορφή αρχείων. 

Link to comment
Share on other sites

Επειδή είμαι λίγο έως πολύ νεοεισερχόμενος στην τεχνολογία μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τι είδους αρχείου μουσικής πρέπει να χρησιμοποιήσω; δεν θα πρέπει να είναι συμβατό με το winamp και το listen2myradio;

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να κάνεις δοκιμή με αρχεία ήχου  .wav για να διαπιστωσεις αν φταίνε τα mp3 σου η κωδικοποίηση τους, το bitrate τους κλπ. 

 

Αν έχεις καλής ποιότητας mp3 δηλ (πραγματικό 320kbps) τότε ρύθμισε το Encorder Type σε MP3 και στο Encorder Settings βάλε 128kbps, 44.100kHz, Stereo. 

 

Μετά δοκίμασε τις ακόλουθες ρυθμίσεις στο crossfader (λογικά έχεις το plug in της nullsoft) 

 

Buffer at max 20,000ms

Remove silence at -23db

End of song fade at 500ms

Seek at 2000ms 

Έγινε επεξεργασία από Chipakias
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.