Jump to content



Προβλημα με γραμματοσειρα σε firefox μετα απο πολλα suspend-wake


god

Recommended Posts

Εδω και ενα μηνα εχω προβλημα με τον firefox σε debian. Δεν ξερω αν υπαρχει το ιδιο προβλημα σε αλλο λειτουργικο, απλα στο debian που χρησιμοποιω καθημερινα το εχω προσεξει.

 

Τον firefox δεν τον κλεινω ποτε και εχω 3-4 παραθυρα ανοιχτα με πολλες καρτελες το καθενα. Ανα βδομαδα περιπου μετα απο αρκετα suspend-wake αρχιζει και δεν εμφανιζει σωστα τα γραμματα, ειτε ελληνικα ειτε αγγλικα, μεσα στη σελιδα, στα tabs, στη url bar και στη search bar. Αρχιζει και εχει λιγα προβληματα απο δω και απο κει και σιγα σιγα χαλαει περισσοτερο. Σε καποια site δεν υπαρχει προβλημα και υποθετω οτι χρησιμοποιει τα serif ενω εχουν "σπασει" τα sans(???). Οι σελιδες δεν χρησιμοποιουν τις δικες τους γραμματοσειρες.

 

Με restart στον firefox και restore το session φτιαχνει. Με αλλαγη γραμματοσειρας(απο liberation serif, sans που εχω) παλι φτιαχνει(αν την ξανα αλλαξω, ξανα χαλαει). Επισης φτιαχνει και αν κανω zoom στη σελιδα πχ 110%,90% κτλ. Πολυ σπανια, φτιαχνει και οταν scrollaρω λιγο στη σελιδα.

 

Τωρα που το γραφω και το σκεφτομαι, δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι γινεται παντα μετα το ξυπνημα του υπολογιστη.

Στη δευτερη εικονα ειναι λιγο σπανια περιπτωση και εφτιαξε με scroll προς τα κατω. Αν ξανα ανεβω θα κανει παλι τα ιδια. Και με refresh της σελιδας θα κανει παλι τα ιδια.

 

Καμια ιδεα για το τι γινεται;

thelab_fonts.png

thelab_fonts2.png

Link to comment
Share on other sites

Εκανα επανεκκινηση οταν εμφανιστηκε το προβλημα και δεν εκανα restore το session. Στην αρχη σκεφτηκα μηπως ειναι καποιο προβλημα της μνημης, αλλα μονο στον firefox εχει θεμα. Θα δοκιμασω με καινουριο profile, γιατι αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι 10ετιας και δεν μπορω να σκεφτω τπτ αλλο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.