Jump to content



Honor X9 11.5" Tablet (4GB/128GB) αξίζει ή κάτι άλλο;


Havic

Recommended Posts

Eπειδή από tablet δεν το έχω καθόλου , η Honor αξίζει; δίνει updates στο android ή ότι αγοράσεις αυτό είναι και άντε γεια;

4gb ram είναι αρκετά ή θα βλαστημήσω και να προτιμήσω 6gb;

 

Ψάχνω για ένα tablet όσο πιο κάτω από 250€ γίνεται, με χαρακτηριστικά όσο μεγαλύτερη και καλή οθόνη, υψηλή ανάλυση και μέγεθος όσο πιο κοντά σε Α4 χαρτί, , μεγάλη μπαταρία και τελευταίο ή προτελευταίο android version.

 

Το θέλω για : movies / youtube / PDF reading /  eBanking / popumusic app / Tablatures reading.

 

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να παίζει παιχνίδια ούτε η κάμερα,

 

Καλό θα ήταν να είναι 5g Άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά δεν μπορώ να σκεφτώ...

 

Δεν με πειράζει να πάρω από banggοod ή geekbuying αλλά τότε θα προτιμούσα να είναι ποιο φτηνό <140€ μιας και από ότι θυμάμαι/ξέρω δεν θα έχει εγγύηση, αν έχει τότε αλλάζουν τα πράγματα.


 

Έγινε επεξεργασία από Havic
Link to comment
Share on other sites

Καθώς είμαι στο ψάξιμο είδα το N-One NPad X που είναι 11" και έχει android 13 και βγαίνει στα 160€ , δεν περιμένω να πάρει update αλλά από apecs φαίνεται δυνατό.

 

Πρέπει να πάω σε κάνα κατάστημα να δω τι μέγεθος είναι οι οθόνες από κοντά.

 

Έχω αγοράσει παααρα πολλές φορές αλλά συνήθως είναι μικρά πράγματα (αρκετά από αυτά και να ήθελα δεν θα έβρισκα εδώ) και έτσι δεν έχω χρειαστεί εγγύηση.

Link to comment
Share on other sites

https://m.banggood.com/el/Alldocube-iPlay-50-Pro-Helio-G99-Octa-Core-8GB-RAM-128GB-ROM-4G-LTE-10_4-Inch-2K-Screen-Android-12-Tablet-p-1982728.html?imageAb=2&cur_warehouse=CZ 136 € με τον κωδικό BGRANVAI5P, αποστολή από Τσεχία. 

P.S:  https://www.banggood.com/Universal-Headphone-+OTG+-Holster-Case-Cover-Set-for-Alldocube-iPlay-50-iPlay-50-Pro-Tablet-p-1985906.html

https://www.alldocube.com/en/products/iplay50pro/

CHINAPLANETS.COM

 

 

 

Εφαρμόζοντας το coupon και κάνοντας refresh πέφτει στα 128.29 usd. 

Order Total

US$168.29

VIP Discount

-US$40.00

 

 

Από διπλανό φόρουμ.

Έγινε επεξεργασία από f117
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Έχω το από πάνω 40Η νομίζω, ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Μου έβγαλε πρόβλημα το βύσμα φόρτισης βέβαια μετά από αρκετό καιρό, και δε θα παραπονεθώ για αυτό, αλλά για το ότι ΔΕΝ υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ανταλλακτικό, παρόλο που είναι module που κουμπώνει με καλωδιοταινία στη μητρική!

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα πέρασα από ένα κατάστημα, δεν είχε μεγάλη ποικιλία αλλά τα 10" μου φάνηκαν μικρά, τα 11" ήταν ψιλό οκ και είχε και ένα 12.5" που ήταν μεγάλο (καλό μεγάλο, όχι κακό αλλά δυστυχώς και offlimit €).

 

Το Honor μάλλον θα το προσπεράσω επειδή έχει 4gb ραμ όπως επίσης όσα είναι android 12, πριν λίγο διάβασα ότι αυτόν τον μήνα βγαίνει η 14ver, έχω είδη το Huawei p9 lite που έχει χρόνια να δει αναβάθμιση και ένα κινητό ακόμα πιο παλιό samsung που δεν είδε ποτέ καμία (λες και ήταν Κινέζος από το ali... σαν το Ν-one ένα πράμα 😛) το οποίο πάρα πολλές εφαρμογές δεν γίνονται καν εγκατάσταση (λογικό), οπότε δεν θέλω να πάρω σήμερα ver 12 kαι να είμαι είδη 2 γενιές πίσω.

Έγινε επεξεργασία από Havic
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

a few months later...

 

Αγόρασα το -no name - N-one NPad X1 στα 153€ (φορτιστή καλώδιο, χωρίς θήκη) με τον κωδικό "24Vday" -10% (max save 20€) από το geekbuying, (EU αποθήκη = όχι τελωνείο και γρήγορή παραλαβή), ο κωδικός ισχύει για όλο το geekbuying.

 

Τα κακά πρώτα, δεν περιμένω να έχει κανένα update το πήρα με android 13 και πιστεύω ότι εκεί θα μείνει.

Τα καλά, χαμηλή τιμή για τα specs (κάποια που με τράβηξαν).

  • 11"  2000*1200 212ppi νομίζω που είναι οκ, δεν είναι χαμηλά αλλά ούτε και καλό
  • android 13
  • Helio G99
  • Widevine L1 για 1080p playback, προσοχή το Χ σκέτο (όχι Χ1) δεν το υποστηρίζει.
  • RAM: 8GB
  • Navigation Positioning: GPS/FM/GALILEO/GLONASS/BDS/A-GPS).

Θα ήθελα να έχει τπτ gorilla η WTV προστασία στην οθόνη, τώρα ίσως βάλω protection film or glass.

 

Είχα ψηθεί πάρα πολύ να πάρω το Lenovo Xiaoxin Pad Pro αλλά δεν το προτίμησα τελικά, πρώτα είναι κινέζικη version και δεύτερο (θετικό και αρνητικό ταυτόχρονα) το ότι έχει OLED..... το burn in anxiety its a thing τελικά, το κατάλαβα με το RG505 που έχει OLED .... επίσης ήταν και +100€, για την χρήση που το θέλω, στατική εικόνα και περιστασιακή δεν άξιζε, να πω ότι δεν γνωρίζω αν το android έχει κάποια burn in protection εφαρμογή/ τεχνολογία (pixel shift και δεν ξέρω τι άλλο).

 

Σκεφτόμουνα και τa Βlackview tab 18 / Oukitel OT5  που είναι 12" αλλά με ανάλυση 1200 x 2000 pixels αρχίζουν και πέφτουν τα ppi (194).

 

Μετά υπάρχει το Teclast T50 pro με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά +40€ αλλά ποιο επώνυμο, καλά τι να λέμε, όλα είναι πιο επώνυμα από το "Νew-One" ή αλλιώς No-one που θα το διαβάζουν όλοι 😛 .

 

Περισσότερα όταν έχω εντυπώσεις να μεταφέρω.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.