panos 12 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 Καλησπέρα έχω ένα λαπτοπ της Dell το το 3520 είναι ολοκαίνουριο, του έχω βάλει τα 11 και οταν το βαζω να φορτισει την μπαταρια ανεβαζει ο επεξεργαστης 90 βαθμους οταν το εχω μονο με την μπαταρια ειναι ενταξει οι θερμοκρασίες
masteroidz Μάρτιος 5 #2 Μάρτιος 5 Όταν το δουλεύεις και είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα ανεβάζει τόσο υψηλή θερμοκρασία; Οι ανεμιστήρες δουλεύουν; Δεν είναι φυσιολογικό σε καμία περίπτωση αλλά σχετίζεται ξεκάθαρα με το Power Profile. Αν είναι στο performance όταν είναι στην πρίζα δοκίμασε να το βάλεις στο balanced. 1
panos 12 16 ώρες πριν Author #3 16 ώρες πριν On 5/3/2025 at 9:26 ΜΜ, το μέλος masteroidz έγραψε: Όταν το δουλεύεις και είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα ανεβάζει τόσο υψηλή θερμοκρασία; Οι ανεμιστήρες δουλεύουν; Δεν είναι φυσιολογικό σε καμία περίπτωση αλλά σχετίζεται ξεκάθαρα με το Power Profile. Αν είναι στο performance όταν είναι στην πρίζα δοκίμασε να το βάλεις στο balanced. Τα δοκίμασα όλα αυτά το ίδιο είναι, δεν ξέρω πιθανόν να είναι έτσι ο επεξεργαστής του θερμός σε ήρεμη κατάσταση είναι 55 βαθμοί ισως το παω καπου να βαλουν παστα καινουρια αλλα το λαπτοπ ειναι ολοκαινουριο
xristaras12 12 ώρες πριν #4 12 ώρες πριν όταν το σύστημα είναι με μπαταρία δεν λειτουργεί στο 100% διότι μετά σε 1 ώρα θα έχει αδειάσει. όταν το έχεις στο ρεύμα όλο το σύστημα λειτουργεί στο 100% και ο επεξεργαστής θα ανεβάσει και ρολόγια (turbo boost) για να κάνει πιο γρήγορα αυτά που πρέπει. Τι ακριβώς κάνει και βλέπεις 90 βαθμούς; υπόψιν οτι έξω έχει και 30+ βαθμούς. Το χρησιμοποιείς σε επιφάνεια πχ τραπέζι η αλλού και δεν μπορεί να πάρει αέρα. Αναλόγως τον εξοπλισμό απο την ίδια ψύκτρα μπορεί να περνάει και η κάρτα γραφικών οπότε και να έχεις συνολικά παραπάνω θερμοκρασία. Σε κάθε περίπτωση εαν το φοβάσαι, πάρε αύριο την dell εφόσον είναι ολοκαίνουριο όπως λες. Να μην το πας σε κανένα κατάστημα να σου βάλει χέρι κλπ εφόσον έχει εγγύηση.
Recommended Posts