Jump to content

Recommended Posts

On 27/8/2025 at 7:39 ΠΜ, το μέλος jax7480 έγραψε:

Άκου και μια άλλη οπτική.

Σύνελθε και αγόρασε ένα καθημερινό όμορφο ρολόι αντρικό και άσε τα gadgets για τα παιδάκια. 😂
40 χρονών και κυκλοφορείς με το παιχνίδι στο χέρι. 🤐

Καλα λεει, χαλασε, το πεταξες

Το δικο μου το εχω >20 χρονια

• 7 months later...

Έχουμε λοιπόν από 2 Σεπτεμβρίου 2 Ιουνίου, οπότε έχουμε γράψει 9 μήνες με το fitbit charge 6.

Σαν δυνατότητες, ακρίβεια κλπ. είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Δεν με έχει ικανοποιήσει το υλικό του εργοστασιακού λουριού (το ίδιο ισχύει σε όλα, με το που τρίβεται η επίστρωση μου προκαλούν δερματίδιτα) και η σκάρτη 7ήμερη διάρκεια μπαταρίας.

Google wallet και google maps δεν έπαιξαν ποτέ, όσο κι αν προσπάθησα να τα κάνω integrate μέσω iphone.

Τώρα γιατί γράφω σε αυτό το thread... η google αποφάσισε να αναζωογονήσει το ενδιαφέρον, και έβγαλε το fitbit air (ω θεοί!).

Μάλλον η Apple δεν έχει πατεντάρει ακόμη και τον αέρα που δεν αναπνέουμε, οπότε η google εμπνεύστηκε.

Γιατί το κατάλαβα ότι βγήκε καινούριο μοντέλο?

Γιατί κατήργησαν την παλιά εφαρμογή του fitbit. 

Με το καινούριο update έχασα την παλιά εφαρμογή και μαζί της και το μισό functionality.

Δηλαδή χάθηκαν τα badges (μην ξεχνάμε ότι φέτος έκανα τελικά το νέο ρεκόρ με τα 80.000 βήματα σε μία μέρα -> 62 χιλιόμετρα), χάθηκε το πολύ ωραίο γράφημα με το log του βάρους μου από την αρχή της καταγραφής (πλέον μόνο ετήσια) κλπ κλπ.

Έκραξα την google σε 2-3 σημεία στο forum και μέχρι εκεί.

Περιμένω με ανυπομονησία ένα apple watch air αντίστοιχο με fitbit air, με 10 μέρες διάρκεια μπαταρίας, με τιμή 200 ευρώ αντί 100, να πάω να τα δώσω να τελειώνουμε να μην ασχολούμαι άλλο με την άθλια google.

Το χειρότερο απ'όλα οι αβανταδόροι reviewers που εκθειάζουν τη νέα εφαρμογή google health στο youtube.

https://store.google.com/product/google_fitbit_air

Είναι ίδιο με μια παπάτζα (whoop), έχει μόνο τρακερ χωρίς οθόνη. Εντελώς άχρηστο κατά τη γνώμη μου και κατάφεραν να έχουν λιγότερη μπαταρία από το inspire 3 , 10 μέρες αντί 14. 

• Like 1

Πλέον ο δικός μου απλοϊκός αλγόριθμος είναι:

Λειτουργίες -> Wear OS

Μπαταρία -> Garmin

(edited)
6 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

σε μία μέρα -> 62 χιλιόμετρα

Αποκλειεται

Ξεκινα ενα πρωι να κανεις 1,5 μαραθωνιο περπατωντας και ελα πες μου

Βαλε και το strava να γραφει ασκηση να δεις ποσο θα κανεις

Έγινε επεξεργασία από slalom
2 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Αποκλειεται

Ξεκινα ενα πρωι να κανεις 1,5 μαραθωνιο περπατωντας και ελα πες μου

Βαλε και το strava να γραφει ασκηση να δεις ποσο θα κανεις

ολα τα ρολογια μετρανε παραπανω βηματα αποσα κανεις. 

κατσε σε μια καρεκλα και κουνα τα χερια σου, θα μετρησει βηματα