taskos Δημοσιεύτηκε 20 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 20 ώρες πριν (edited) Καλημέρα θα ήθελα τα φώτα σάς να μου προτείνετε κουτάκι. λεφτά να είναι με πολύ ζόρι 200 ευρώ και μόνο άμα μου πείτε ότι είναι top,και δεν θα το μετανιώσω.θέλω όσο γίνεται να μου αντέξει για το μέλλον οπότε όσο γίνεται να έχει αρκετό χώρο ιδικά για κάρτα γραφικών που βγαίνουν τέρατα. Ο λόγος που θέλω τώρα αναγκαστικά είναι επειδή βλέπω το cpu να παίρνει φωτιά ενώ είχα βάλει ψύξη. Από πράγματα έχω κουτί και θέλω να αλλάξω corsair carbide series 400r cc-90 Motherboard gigabyte b450 aorus pro Cpu 5800x3d gpu 6750xt asrock Ψύξη noctua nh-u12a chromax black. (Ήθελα υδροψυξη Τής arctic αλλά μου είπανε ότι δεν χρειάζεται και αυτή την έχουν τεστάρει και είναι τοπ) Psu corsair Rm850x Ευχαριστώ πολύ Έγινε επεξεργασία 20 ώρες πριν από taskos
fatalara 19 ώρες πριν #2 19 ώρες πριν Σου ειπαν να παρεις αυτην την ψυκτρα αντι για την artic? Προφανως και θα καιει ο επεξεργαστης. 1
BloodMage 19 ώρες πριν #3 19 ώρες πριν Αν θες τοπ ποιοτητα κατασκευης πας εδω ---> HAVN HS 420 Μετα εχεις πολλες επιλογες πιο VFM NZXT H6 Flow NZXT H9 Flow Phanteks Evolv X2 Κάποιο O11 της Lian Li, σε λιγο θα κυκλοφωρησει και το O11 Mini V2 που ειναι πολυ ωραιο Εγω στη θεση σου θα πηγαινα με κλειστα τα ματια στην Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB 3 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Σου ειπαν να παρεις αυτην την ψυκτρα αντι για την artic? Προφανως και θα καιει ο επεξεργαστης. o @Cyber_Cookie θα του το ειπε Spoiler u12a gang
taskos 19 ώρες πριν Author #4 19 ώρες πριν 5 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Σου ειπαν να παρεις αυτην την ψυκτρα αντι για την artic? Προφανως και θα καιει ο επεξεργαστης. Ναι και είναι πολύ γνωστό μαγαζί δυστυχώς
fatalara 19 ώρες πριν #5 19 ώρες πριν 6 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: o @Cyber_Cookie θα του το ειπε Πλακα κανεις. @taskos Για τι θερμοκρασια μιλαμε? Κουτια οτι ειπε ο απο πανω.
BloodMage 19 ώρες πριν #6 19 ώρες πριν 5 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Πλακα κανεις. όχι γιατί τελευταία δεν σηκώνει αστεία 2
Recommended Posts