Jump to content

spil

Premium Members
  • Posts

    152
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by spil

  1. spil

    Πωλείται φούλ 1151 Gaming σύστημα σε εξαιρετική κατάσταση!

    Γεια χαρά, θα ήταν δυνατό να δω φωτογραφίες μιας και με ενδιαφέρει ; βρίσκομαι εκτος Αθήνας, υπάρχει και ψύκτρα ; Ευχριστώ.
  2. spil

    Αγορά UPS

    Γεια χαρά, θα σου πρότεινα ένα της cyber power CP1300EPFCLCD ακριβότερο μεν απο τα άλλα, καθαρού ημιτόνου όμως..! και κορυφαία ποιότητα..
  3. spil

    Dali Spektor 2

    Πωλούνται τα ηχεία σε άψογη κατάσταση με το κουτί τους και όλα τα παρελκόμενα με τα οποία μου ήρθαν, χρώμα light walnut. Αγοράστηκαν το καλοκαίρι του 2020.
  4. spil

    BeyerDynamic DT 770 Pro (80 Ohms)

    Νεα τιμή 80 ευρώ.
  5. Πωλούνται τα ακουστικά του τίτλου σε εξαιρετική κατάσταση, με οικιακή χρήση το πολύ μια δυο ωρών λόγω έλλειψης χρόνου. Η θήκη τους είναι όπως ήρθε στο κουτί τους. Παρακαλώ όχι παζάρια, τα ακουστικά βρίσκονται στον Νομό Ηλείας, δεκτός κάθε έλεγχος. Θα αποσταλούν οπουδήποτε στην Ελλάδα με Ελτα ή κάποιο courier. Ευχαριστώ.
  6. Πωλούνται τα ντιμάκια των εικονιζόμενων ram, το κιτ που είναι ίδιες πωλούνται στα 30 ευρώ παρέα και το άλλο 15 ευρώ μόνο του. Επίσης και το τροφοδοτικό της φωτογραφίας που κάνει για inspire acer 5552g και άλλα acer κι αυτό στα 15 ευρώ καινούριο στο κουτί του.
  7. Και μια σχετική με την τεχνολογία το παρελθόν και το παρόν της...
  8. γεια χαρά σε όλους, είπα να ανεβάσω και εγώ μερικές φωτογραφικές μου απόπειρες..
  9. spil

    Πρόβλημα με νεο pc

    Επανέρχομαι μιας και δεν βγάζω άκρη απλά προς ενημέρωση όσων απάντησαν.. Mem test καθαρό cpu οκ gpu ok εδώ και τρεις μέρες δεν έχει κανέναν πρόβλημα και όλα παίζουν κανονικά, και τα παιχνίδια και τα βίντεο στο youtube.. άντε εγώ τώρα να αποδείξω πως δεν είμαι τρελός..! για ότι νεότερο θα επανέλθω, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
  10. spil

    Νέα οικία network

    Ναι σίγουρα φίλε μου έχεις δίκιο, η τεχνολογία μπορεί να φέρει πολλά στο μέλλον, αλλά πιστεύω πως κάποιες σταθερές θα μείνουν στην επιλογή του καθενός όπως το ίντερνετ αν θα είναι ασύρματο ή ενσύρματο.. Από κει και πέρα τα καλώδια θα τα βάλω σε όλο το σπίτι και ας μην χρησιμοποιηθούν ποτέ, καλό είναι να υπάρχουν αφού η κατασκευή θα γίνει από το μηδέν..
  11. spil

    Πρόβλημα με νεο pc

    Αυτό με το memtest θα το έκανα, σχετικά με τα ηχεία έχω τα Edifier e25 luna με 3,5 jack συνδεδεμένα απ ευθείας στην μητρική.. κάτι μου λέει πως κάποιος driver θα έχει κάτσει στραβά.. δεν ξέρω κιόλας.. σχετικά με Linux live usb το κατεβάζω το δημιουργώ σε ένα στικάκι και τρέχω linux από εκεί αν κατάλαβα καλά ;; ρωτάω μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτά.. και οτιδήποτε πέρα από τα windows..
  12. spil

    Πρόβλημα με νεο pc

    Παραπάνω από άψογες.. τώρα έχω χαθεί διαβάζοντας εδώ.. https://www.tonymacx86.com/threads/i9-9900k-asus-prime-z390-a-rx580-8gb-mojave-10-14-2-a-desperates-man-diary.266820/page-4 προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να γίνεται..
  13. spil

    Πρόβλημα με νεο pc

    Ναι έχεις δίκιο φίλε μου ξεχάστηκα, cpu i9 9900k m/b asus z390 prime-a ram gskill tridentz 32 gb 2*16 gpu msi gtx1070 ssd samsung 970 pro nvme 512 gb psu evga supernova 850 p2 hdd western digital green 3tb μόνο το xmp έχω ενεργοποιήσει, καθόλου overclock..
  14. Γεια χαρά σε όλους, προσφάτως έστησα ένα νεο σύστημα από το μηδέν, και όταν παίζω παιχνίδι ή βλέπω ένα βίντεο στο youtube συμβαίνει αυτό μερικές φορές: κολλάει και βγάζει έναν επαναλαμβανόμενο ήχο, μετά από 5 δευτερόλεπτα ξεκολλάει και όλα καλά, συνήθως από το παιχνίδι σε πετάει στην επιφάνεια εργασίας και στο βίντεο απλά συνεχίζει από το σημείο που κόλλησε. Προσπαθώ να το πάρω ψύχραιμα αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν είναι και τόσο εύκολο... Κάθε βοήθεια ή γνώμη ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  15. spil

    Νέα οικία network

    Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
  16. spil

    Νέα οικία network

    Γεια σας και καλή χρονιά σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω μιας και έχει πολλούς γνώστες εδώ γύρω, τι θα πρέπει να έχει στο μυαλό του ένας που θέλει να φτιάξει ένα σπίτι από το μηδέν εν έτη 2019 σχετικά με το δίκτυο του σπιτιού, τι θα χρειαστεί πέρα από αρκετά μέτρα cat7 καλωδίου, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, παρά να υπάρχουν σε όλους τους χώρους διαθέσιμο lan για να αποφύγουμε μελλοντικά τα powerlines, ξέχασα να πω πως η οικία θα έχει δυο ορόφους. Αργότερα ίσως προστεθεί και ένα nas για ασφαλή αποθήκευση αρχείων. Ασύρματο internet θα με ενδιέφερε να έχει μόνο ο πρώτος όροφος και όχι το ισόγειο. Ξέρω πως είναι γενική η ερώτηση μου, απλά πάμε να αποφύγουμε πιθανά λάθη που μπορεί να κάνει ο ηλεκτρολόγος μιας και αυτός είναι που θα κάνει την εγκατάσταση.. Όπως και να ξέρω από τώρα τι εξοπλισμό θα χρειαστώ και από που μπορώ να τον βρω.. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  17. Γεια χαρά σε όλους! Ένας φίλος έκανε πρόσφατα clean install τα windows 10 σε νέο ssd, και έφτιαξε raid 1 μέσω του Bios σε δύο WD blue του ενός TB. Το πρόβλημα είναι πως η τεχνολογία αποθήκευσης intel rapid του εμφανίζει μόνο τον ssd και το cd rom που έχει πάνω, το raid με τους δυο δίσκους καθόλου... Το εικονίδιο κάτω δεξιά στην γραμμή εργασιών του εμφανίζει θαυμαστικό!... Τους δίσκους αυτούς τους είχε πρώτα ως κύριους με το λειτουργικό επάνω και τα αρχεία του πάλι σε raid 1. Τι λέτε μπορεί να συμβαίνει ; Υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύει το raid ; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  18. spil

    Pc για πολιτικό μηχανικό

    Δουλεύει μόνο 2d, απλά το πρόβλημα με την firepro είναι πως παίρνει μόνο δυο οθόνες σε περίπτωση που ίσως να χρειαστεί και τρίτη.. https://www.skroutz.gr/s/9183664/Sapphire-FirePro-W2100-2GB-100-505980.html Τι παραπάνω θα του προσφέρει μια επαγγελματικού τύπου firepro η Quadro ; έχω ακούσει ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές με τις συμβατικές κάρτες.. επίσης αξίζει γι αυτόν να δώσει παραπάνω χρήματα και να πάει σε μια τέτοια ; https://www.skroutz.gr/s/12091007/PNY-Quadro-K1200-4GB-RVCQK1200DP-PB.html η μια ακόμα ακριβότερη ; https://www.skroutz.gr/s/9405196/HP-Quadro-M2000-4GB-T7T60AA.html ευχαριστώ.
  19. spil

    Pc για πολιτικό μηχανικό

    Μιας και το βλέπω πιο πολύ για ryzen 5, για την κάρτα γραφικών τι θα έλεγες ; καμιά 1050 ti δεν θα ήταν καλά ;
  20. Γεια χαρά σε όλους, θα ήθελα μια γνώμη για έναν σταθερό υπολογιστή χωρίς οθόνες και λοιπά περιφερειακά με budget το πολύ 1000 ευρώ. Να κάνει χρήση autocad να ανοίγει εύκολα αρχεία tiff κτλ. Με λίγα λόγια να είναι αστέρι πάνω στην χρήση αυτή. Για παιχνίδια ούτε λόγος μιας και δεν τον ενδιαφέρουν. Επίσης οι οθόνες που έχει είναι δύο τέτοιες: https://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ πολύ.
  21. spil

    Αναβάθμιση pc! (gaming)

    Γεια χαρά, αυτή θα μπορούσε να είναι μια πρόταση.. http://www.skroutz.gr/s/10788500/Asus-Prime-Z270-A.html#reviews https://www.skroutz.gr/s/10787891/Intel-Core-i5-7600K-Box.html https://www.skroutz.gr/s/7300064/Corsair-Vengeance-LPX-16GB-DDR4-2133MHz-CMK16GX4M2A2133C13.html https://www.skroutz.gr/s/3313527/Noctua-NH-U14S.html?from=autocomplete&keyphrase=noctua+nhu14s https://www.skroutz.gr/s/9526846/MSI-GeForce-GTX1060-6GB-GTX-1060-GAMING-X-6G.html Την ψύκτρα στην προτείνω προαιρετικά μιας και είναι κρίμα καλοκαιριάτικα να είσαι με την stock.. Φιλικά. Συγνώμη ξεχάστηκα για την ψύκτρα, μόλις θυμήθηκα πως έχεις, γράψε λάθος! οπότε περισσεύουν χρήματα για καλύτερη κάρτα γραφικών όπως αυτήν https://www.skroutz.gr/s/9463144/Asus-GeForce-GTX1070-8GB-OC-90YV09T1-M0NA00.html αν και για την ανάλυση της οθόνης σου είναι too much...
  22. spil

    wifi σήμα

    Μπορείς να πάρεις κάτι σαν αυτό: https://www.skroutz.gr/s/7976669/TP-LINK-TL-WPA4530KIT-v1.html#reviews μπορεί να μην το έχω δοκιμάσει αλλά από ότι έχω ακούσει κάνει την δουλειά που ζητάς απροβλημάτιστα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.