Jump to content

Chaos3X

Premium Members
  • Posts

    236
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Chaos3X

  • Γενέθλια 23/08/1985

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ag. Dimitrios - Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Basket, Cinema, Music, Cars and... My Toilet!!!

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Chaos3X's Achievements

  1. Πωλείται το καταπληκτικό Corsair RM750X 750W 2018 Series Full Modular 80 Plus Gold, στην συσκευασία του με όλα τα παρελκόμενα του και την απόδειξη αγοράς. Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Θα προτιμηθούν άτομα από Αττική, για συναλλαγή και έλεγχο από κοντά, αλλιώς στέλνω παντού με έξοδα παραλήπτη. Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαι στην διάθεσή σας. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά, καλή συνέχεια.
  2. Πωλείται το παλιό μου σύστημα λόγω αναβάθμισης. Σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, στα κουτιά τους με όλα τα παρελκόμενα. Δεν σπάει σε κομμάτια, μόνο σαν σετ. CPU: Intel i7 9700k Socket 1151 Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR M/B: MSI Mag Z390 Tomahawk Socket 1151 Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR RAM: G.Skill Trident Z 16GB DDR4 RAM (2x8GB) 3.200Mhz (14-14-14-34) Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR SSD: Samsung 870 Evo SSD 500GB 2.5'' SATA III Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Θα προτιμηθούν άτομα από Αττική, για συναλλαγή και έλεγχο από κοντά, αλλιώς στέλνω παντού, με έξοδα παραλήπτη. Για οποιαδήποτε ερώτησή είμαι στην διάθεσή σας. Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά, καλή συνέχεια.
  3. Πωλείται η MSI GeForce RTX 3080 Gaming X Trio 10G, στο κουτί της με όλα τα παρελκόμενα και την απόδειξη αγοράς (27/11/2020), άρα έχει εγγύηση μέχρι τις 27/11/2023. Είναι τοποθετημένη σε Home Theater PC, στο σαλόνι, οπότε η χρήση της είναι περισσότερο Multimedia και λιγότερο Gaming, όταν υπάρχει χρόνος. Κάθε έξι μήνες, καθαρίζεται όλο το σύστημα. Μένω στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, θα προτιμηθεί συναλλαγή από κοντά για έλεγχο, αλλίως στέλνω παντού με έξοδα παραλήπτη. Για οποιαδήποτε πληροφορία, στην διάθεσή σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά, καλή συνέχεια. https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-3080-GAMING-X-TRIO-10G/Overview Υ.Γ: Περισσότερες φωτογραφίες το βράδυ, που θα γυρίσω από την δουλειά.
  4. Πωλούνται κάρτες από RIG φίλου, στο κουτί τους με όλα τα παρελκόμενα. 2 x Sapphire Radeon 580 Nitro+ 8GB --- 90€ 2 x Sapphire Radeon 570 Nitro+ 8GB --- 70€ έκαστη 1 x Sapphire Radeon 460 Nitro+ 4GB --- 50€ Όλες μαζί: 350€ Επίσης δίνονται: CPU: Intel Celeron Cooler: Xigmatec M/B: Asus P5Q3 Deluxe RAM: 2 x 2GB Corsair Dominator 1.600Mhz DDR3 SSD: SanDisk 250GB Στα 50€ Όλα τα παραπάνω στα 380€ Είναι ανοιγμένες, καθαρισμένες με καινούριες πάστες. Μένω στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, θα προτιμηθεί συναλλαγή από κοντά για έλεγχο, αλλίως στέλνω παντού με έξοδα παραλήπτη. Για οποιαδήποτε πληροφορία, στην διάθεσή σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά, καλή συνέχεια.
  5. Chaos3X

    2070 EVGA VS ASUS

    Κατάλαβα, καλή συνέχεια εύχομαι.
  6. Chaos3X

    2070 EVGA VS ASUS

    Τελικά φίλε κατέληξε κάπου;
  7. Εντάξει, θα το κάνω! Για άλλη μία φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ και respect για την πολύτιμη βοήθεια. Να είστε καλά.
  8. Λοιπόν, το έχω φτιάξει από την περασμένη εβδομάδα. Τελικά το έβαλα σαν Pull γιατί για κάποιον λόγο οι βίδες δεν βίδωναν από την άλλοι και στράβωναν το ψυγείο. Λοιπόν, έχω 31,5 βαθμούς σε δωμάτιο χωρίς κλιματιστικό και νομίζω ότι είμαστε καλά... Θέλετε να παραθέσω κάποιο τεστ;
  9. Διάβασα ότι σιγά σιγά το Link 4 θα καταργηθεί οπότε θα βάλω απευθείας το iCue. Θα στείλω το βράδυ φώτο και λεπτομέρειες.
  10. Συγγνώμη, έγραψα Pull, εννοούσα Push. Ανακεφαλαιώνω: Οι ανεμιστήρες ως εισαγωγή να βάζουν αέρα από μπροστά, μέσα στο radiator. Δηλαδή μέσα από το κουτί δεν θα φαίνεται οι δύο ανεμιστήρες της εισαγωγής γιατί θα παρεμβάλονται ανάμεσα στο κουτί και το radiator. Δυστυχώς έχει και τα κακά του γιατί όταν θες να καθαρίσεις τους ανεμιστήρες και το ψυγείο πρέπει να το λύσεις, οκ, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Σήμερα το απόγευμα μου έρχεται η ψύχτρα, σε τι στροφές λέτε να την δοκιμάσω πρώτα;;; Υ.Γ: Υπενθυμίζω ότι οι άλλοι δύο ανεμιστήρες θα μου έρθουν μέσα στην εβδομάδα. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας!
  11. Update: Ακόμα δεν έλαβα το ανεμιστηράκι οπότε πήρα σήμερα και μου είπαν ότι είναι σε έλλειψη και δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν οπότε παρήγγειλα εκ νέου 2 x Be Quiet ‭Silent Wings 3 PWM στις 1.450rpm Μήπως να ακυρώσω και να πάρω την 2.200rpm έκδοση μιας και δεν βγαίνει πολύ ακριβότερα και να την δουλεύω σε χαμηλότερες στροφές λόγω θορύβου; Ή μήπως αυτές που παρήγγειλα είναι πολύ πιο αθόρυβες οπότε αξίζουν;;; Υ.Γ: Βασικά άκυρο γιατί από το μαγαζί που είχα επιλέξει να πάρω θα αργήσουν πολύ οπότε κράτησα αυτές με τα 1450rpm που θα έρθουν μέσα στην εβδομάδα.
  12. Λοιπόν, μετά από τέσσερις αναγνώσεις κατέληξα σε αυτό που είπες από την πρώτη στιγμή. Ανεμιστήρες ως εισαγωγή (Pull), μετά το radiator. Τώρα στροφές και ρυθμίσεις θα παίξουμε όταν έρθει και το βάλω πάνω. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.
  13. Το έχω διαβάσει δύο φορές το καταπληκτικό review. Θα το ξαναδιαβάσω πάλι γιατί πάντα ανακαλύπτω καινούργια πράγμα. Ευχαριστώ και πάλι. Μόλις παραλάβω θα επανέλθω.
  14. Στο σχήμα που μου έφτιαξες, πάνε μπροστά τα fans σαν εισαγωγή και μετά το ψυγείο. Σε πολλά βίντεο στο YouTube έχουν πρώτα το ψυγείο και μετά τα fans σαν εισαγωγή. Τι είναι το καλύτερο; ΠΧ: https://youtu.be/UWt22EV8m3Q
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.